A vodafone másnak is szokott furcsán magas számlát küldeni? Kiderült végül hogy miért?
A havi díjam 4000Ft ebben elvileg van 100perc lebeszélhetőség és 1000 sms plusz 100Mb adatforgalom, amit ha átlépek elméletileg nincs további díja csak lassítanak.
Jóformán nem is használom a telefonom, telefonálni összesen max 10 percet szoktam, smst küldök kb 3-at havi szinten netezni meg egyáltalán nem szoktam, max ha nagyon muszáj megnézek egy menetrendet, vagy felnézek facera 3 mpre.
Ehhez képest rendszerint 10e körül van a számlám, most 14e.
Ha bemegyek a vodába kitudom deríteni hogy miért is ekkora a számlám?Esetleg ha kérek részletes számlát abból kiderül?Az menyibbe kerül?Más is volt már így?
Csak sms-ben kapom meg az összeget, meg a neten tudom megnézni, de ott sincs részletezve hogy mi mennyi, csak a végösszeg van. :(
Okos telóm van, de le van tiltva mindig az adatforgalom, meg hát szerződés szerint csak sebbeség lasítás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!