Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb telefon? Samsung...

Bogii10 kérdése:

Melyik a jobb telefon? Samsung Galaxy Y vagy Samsung Galaxy Mini 2?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek? Melyik a jobb? Mik az előnyök és hátrányok?

2012. aug. 20. 13:21
1 2
 11/19 Gonzalez inti ***** válasza:
galaxy y meg egy rakás fos
2012. okt. 14. 15:10
 12/19 anonim válasza:
Nos igen, a galaxy Y tényleg a fiataloknak lett kitalálva de a gyártók azért tudhatnák hogy nem passzolhatnak minden alsó árkategóriás szemetet a fiatalokra. Az eléggé gyenge maga a készülék fizikai felépítése így hamar tönkremegy.
2012. okt. 20. 22:38
 13/19 anonim válasza:
Y-nak béna a kijelzője és kicsi is, fények, színek szarok, a második leggagyibb galaxy (első a mini 1). A mini 2 a 3. leggagyibb, de szerintem az jobb. Ha nem akarsz rá ilyen különleges iPhone-os alkalmazásokat letölteni, akkor a mini 2-t ajánlom.
2012. dec. 18. 14:52
 14/19 anonim válasza:

Nekem 1 éve Samsung Galaxy Y van és semmi bajom nem volt vele eddig

A wifi kiváló, kamerája nem nagyon jó de azért szép képet lehet vele csinálni....nekem eddig semmi baja nem volt (nem fagyott le nem kellett újraindítani, mindig letöltött mindent és elég gyorsan stb.) sztem jó választás és az ára is jó

A samsung galaxy mini 2 már másabb kamerája jobb mint az y-nak de azt mondonják az többször lefagy és hát mondjuk meg a színe se valami választékos nőnek kifejezetten nem ájánlott (fekete, citromsárga és narancssárba választékban) elég gyerekes szinei vannak bár sztem a galaxy ace a legjobb olyanom is volt csak szegény balesetet szenvedett ( leesett a 2. emeletről) :( :"( :'D

és az Ace-nek még az ára sem rossz

de visszatérve erre a 2-re én mindenképp az y-t ajánlanám

2013. jan. 12. 23:18
 15/19 anonim válasza:
Én mini2-t kaptam karácsonyra, és tökre meg vagyok vele elégedve: nagy kijelző, lassan merül, bármilyen játék fut rajta, és állati gyors. Egy baj van vele: nincs rajta külön fényképezőgomb, de ez ellen nem lehet mit tenni, egyik galaxy-n sincs ugyanis. :D Namármost: Y-t azért ne vegyél, mert szar kijelzője van, nagyon kicsi és a legtöbb játék nagyon szarul fut rajta.
2013. jan. 20. 14:03
 16/19 anonim válasza:
Mindkettő nagyon béna szerintem sony xperia tipo-t vegyél. Sokkal jobban megéri.
2013. ápr. 24. 19:06
 17/19 katonaad válasza:
mini 2
2013. ápr. 25. 18:59
 18/19 anonim válasza:

Szia! Én most kapok ballagásomra egy Samsung Galaxy Mini 2-őt. Tesómnak is ilyen telefonja van és azt kell, hogy mondjam, nagyon megéri! Igaz az Ace is jó, de mivel te a középár kategóriában keresel telefont, ezért a Mini 2-őt ajánlom. Sok játék megy rajta, szép kijelző és szép képeket is csinál. Illetve, ha nem tetszik a színe, akkor lehet rá venni tokot.

Remélem segítettem! :)

Jaa és Y-ont NE VEGYÉL MERT TÉNYLEG NAGYON ROSSZ!!

2013. ápr. 29. 06:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Galaxy Mini 2 az jobb!A Galaxy Y az csoda ha tud valamit!
2013. aug. 20. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!