Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone vs android op rendszer....

Iphone vs android op rendszer. Melyik a jobb?

Figyelt kérdés

Sok embertől hallottam, aki mindkettő telefonnal rendelkezett, hogy az iphone szar... Android sokkal jobb. Miért? Mindkettőt volt szerencsém használni, és nekem az iphone megbízhatóbbnak tűnt. Nem omlott össze, egyszerűbbnek is tűnik... Persze az android sem rosz, de nem egyszer összeomlott, újraindult a teló, alkalmazások váratlanul leálltak.

Persze ez csak az én véleményem, és kíváncsi lennék egy olyan ember véleményére aki ÉRT IS HOZZÁ nem pedig csak egy iphone vagy egy android fanatikus :D

2012. aug. 19. 17:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
*A válasz kunrichard kollégának ment. A 96kHz-es mintavételű zene pedig lossless természetesen.
2012. aug. 19. 21:25
 12/26 anonim ***** válasza:

Zenei szempontból nálam teljesen rendben van a készülék.

Az előző telómra kellet lite romot raknom mert kevés hely állt rendelkezésre és mit nem mondjak valami iszonyat pocsékul szólt

szerencsére volt benne egy DSP Manager ami dobott valamennyit a hangzáson

de én nem érzem hogy a Live With Walkman készüléknél szügség lenne ilyesmire

2012. aug. 19. 21:40
 13/26 anonim ***** válasza:
Hát, evvel a hátránnyal jár, ha nagyon érzékeny valaki a minőségre. :D Mert mindenki mondja, hogy szép a hangja alapjában is, de az én fülemnek inkább fájó. Azt viszont elismerem, hogy buherálás nélkül is az egyik legjobb hangú mobil a piacon.
2012. aug. 19. 21:49
 14/26 anonim ***** válasza:

Hát én Nokia 5800 után nem hittem hogy találok egy Androidos telót ami jól szól sajnos az eddigi android telóimban nagyot csalódtam mert vagy halk volt vagy semmi dinamika nem volt rajta :)

Azt kell mondjam hogy megtaláltam az 5800 méltó utódját

ha nem is szól annyira szépen mert sajna ez az igazság de legalább megközelíti :D

2012. aug. 19. 21:56
 15/26 anonim ***** válasza:
Tény, a Nokiák hangja az egyik legszebb a mai napig. Bár én sosem voltam tulaj. Amit a mai napig visszasírok, az SE K750i-m, W800 szoftverrel. A maga korában ütött rendesen.
2012. aug. 19. 21:59
 16/26 xperialaci ***** válasza:
az iphone a tehetősek telója és az android én szerintem jobb is.
2012. aug. 20. 10:10
 17/26 kuti92 válasza:

Ha van időd (plusz egy kis angol tudás) akkor nézd végig ezt az 5 részes videót.

Összesen kb 75 perc az android előnyeiről az iOS-al szemben...szerintem elég meggyőző :D

http://www.youtube.com/watch?v=NMiY1kSTHZw

2012. aug. 24. 21:21
 18/26 anonim ***** válasza:
Én ugyan iOS-t csak rövid ideig használtam, de ugyanazt tapasztaltam mint te. Az Android minimum napont kiakad, akad, lassú, nem tölt be. Órákat kell rá várni, nem lehet megszakítani, terheli a processzort. Nagyjából minden baja van, csak működnie ne kelljen. Ehhez képest az iOS egy rendesen megírt rendszer, ami működik, nem akad ki, ha telefonálni akarsz vele tudsz telefonálni. Próbáltam mind a három nagy oprendszert, de azt kell mondjam minőségben az android messze elmarad a másik kettőtől.
2014. aug. 5. 18:49
 19/26 anonim ***** válasza:

Én erre azt szoktam mondani hogy nem egy 20000Ft-os hardverből kell kiindulni.

Persze hogy akad,fagy,lassú ha a hardver még a rendszerkövetelménynek sem felel meg. ha a Google INC kicsit szigorúbban megkötné hogy milyen vas kellene az Android rendszer alá senki sem panaszkodna. Jelenleg Galaxy S3 készülékem van ami nem egy mai darab és biztosíthatlak róla hogy a gyári 4.3 sosem fagyott még le rajta.

2014. aug. 7. 17:30
 20/26 anonim ***** válasza:
Valóban, drágább kategóriában már kicsit jobb a helyzet (erősebb hardver => gyorsabb futás). Na de a másik telefon meg a gyengébb hardveren tudja ugyanazt, vagy még jobb sebességet, és a stabilitása se ilyen rossz. Na meg ha drágább android akkor illene drágább másikkal öszehasonlítani. Úgy meg már szerintem jobb pl. a WP.
2014. aug. 9. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!