Android vagy iOS a jobb mobiloperációs rendszer?
Figyelt kérdés
Vettem egy jó barátomtól egy használt iPhone 4-et és ő Androidot telepített rá mert azt mondta hogy az jobb... Kérdésem az lenne, hogy szerintetek megtartsam az Androidot vagy telepítsem rá az eredeti iOS-t?2012. márc. 10. 12:40
3/8 anonim válasza:
Szerintem ébredj fel és ne írkálj hülyeségeket.
4/8 anonim válasza:
FAKE!
azért megnézném hogy telepít ios-re droidot :D
5/8 anonim válasza:
Futtatni amúgy lehet róla. Legalábbis 3G-n meg 3GS-en próbáltam. De letörölni az IOS-t nem lehet. Csak azt lehet max megcsinálni, hogy bootolás előtt lehet választani az Android és az IOS között.
6/8 anonim válasza:
De nagyon hulladékul futott rajtuk, az biztos
7/8 anonim válasza:
Na elmész te a tudod hová.... Apple termékre Androidot rakott? Barátod volt maga Steve Jobs, és külön gyártás iPhone-ja volt?
Van egy olyan program, amit ha megnyit az ember, akkor választhat iOS, Android és Windows home alapú rendszer között, de elég gyér.
iDevice-on értelem szerűen iOS-t kell használni...
8/8 anonim válasza:
Nem csak IPhonra töltött Android menü skint? Lehet jól átvágott téged, kínai Phone 4 külsőleg hasonlít rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!