Ricskow kérdése:
Melyik operácios rendszer a jobb android vs syambian?
Figyelt kérdés
2011. dec. 3. 09:34
1/17 .:Laci:. válasza:
android, a symbian már haldoklik, a nokia új telója is is androidosak már :)
2/17 anonim válasza:
Első, mondj már egy Androidos Nokiát.
3/17 anonim válasza:
Androidos Nokia szerencsére nincs. Ugyanis az Android szégyen és gyalázat. Az új Nokia N9 MeeGo-s Valamint az olcsóbb Nokiák Symbian Anna és Belle rendszerűek. De a Belle már egész látványos és gyors. De a Lumina 800 lesz az igazi Windows-al.
4/17 anonim válasza:
Az elsőnek fogalma sincs szerintem mi az az Android vagy Symbian.Én Symbian-t használok 2007 óta S60v3 az idén márciustól Symbian 3^-at.Én nem bántam meg,hogy a Symbiannal maradtam.
5/17 anonim válasza:
A Lumia 800 nagyon durván túlárazott, mint minden Nokia.
6/17 anonim válasza:
A Symbian halott, fél éve már nem fejlesztik, mert a Nokia a Win-re áll át.
Az Android jó rendszer, 2.1 óta elég stabil és egyre több az alkalmazás, meg a fejlesztés.
9/17 anonim válasza:
Lol, egyértelmű, hogy Android. Sehol nem tudja még megközelíteni sem a Symbian.
10/17 anonim válasza:
Itt nem kapsz értékelhető választ. Android fan Androidot, Symbianos Symbian-t mond. Nekem mindkettő van, én mindkettőt szeretem. Hogy melyik a jobb, szubjektív, ízlés kérdése. Azt mondom, nézz meg egy tesztet vagy bármit a két rendszerről, vagy fogj a kezedbe két hasonló kategóriájú telót: egy Symbianosat és egy Androidosat. Mindekettő a maga módján jó. Döntsd el a saját ízlésvilágod alapján, melyik jön be neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!