Ismerősöm TALÁLT egy telefont, elakarja nekem adni, ha megveszem, azzal követek el bármiféle bűncselekményt? NEM LOPOTT, HANEM TALÁLT!
Figyelt kérdés
2012. aug. 18. 15:02
11/24 anonim válasza:
Addig nyújtózkodj, amíg a takaród èr...
12/24 A kérdező kommentje:
lemondtam róla, barátnőm is lebeszélt, mivel 2éve hasonlóképp megszívtam, és orgazdaság miatt kaptam is 1év pártfogót meg 3év priuszt..
csak azért ne mondja nekem senki, hogy 15-20ért nem gondolkodna el egy iphone 4s-en..
2012. aug. 18. 17:40
13/24 anonim válasza:
Nem gondolkoznék el rajta. Noha utálom az Apple cuccokat, még az sem hajt, hogy mondjuk jó pénzért eladom. Főleg nem így, hogy még tudom is, miért ilyen olcsó.
14/24 A kérdező kommentje:
én pedig odavagyok az apple cuccokért így macbook pro tulajként, csak fontosabb, hogy egy megbízható gépem legyen, mint telefonom.
2012. aug. 18. 19:36
15/24 anonim válasza:
Én nem tudnék megbarátkozni avval a ténnyel, hogyha leejtem a telefont, nagy eséllyel kuka az üveg miatt. Meg ott vannak a szoftveres korlátok. (Pl bluetooth) Igaz, a Jb megoldja, de de akarok ilyenekkel szenvedni. Meg nálam stabilan és gyorsan fut az Android, pedig a mobilom (SE Live) Nem a mai legerősebb gép. Ne leszólásnak vedd, csak vélemény.
16/24 A kérdező kommentje:
persze, én ezt tudom, de nem dobálni vennék iphone-t, függetlenül, hogy honnan, amúgy ennek elméletileg a hátsó üvege be van törve, de nem a külseje miatt venném, hanem maga az iOS és a tudása miatt. oké, hogy androidból van alternatíva olcsóbban, de számomra az android még mindig megbízhatatlanabb, mint az iOS, mióta megvettem a mac-et majdnem 400ezerért, egy percig sem bántam meg, hogy ennyi pénzt kiadtam érte, holott egy bármilyen kissebb márkánál ugyan ezt a teljesítményt megkaptam volna 200ezer ft-ért max. de inkább veszek valamit drágábban, de legalább van normális garancia, megbízható szoftver. a mac-emnek kijelzője pixelhibás lett, és meghalt a hdd benne a saját hibámból, 1hét alatt szállítással, mindennel megfordult a gép gariból, ráadásul a 2 hibás pixel miatt nemcsak a kijelzőt cserélték, hanem az üveget, ésa hátlapot is, szóval konkrétan az egész felső részt.
2012. aug. 18. 20:48
17/24 anonim válasza:
Garancia terén tényleg jók, az tény, csak venni nehéz néha. Gondolok itt az olyan esetekre, mikor egy ember a származása miatt nem vehetett semmit tőlük. Na meg újabban ezek a perek... Már annyira ellenszenves nekem a cég, hogyha venni akarnék tőlük valamit, azt kizárólag használtan. Így nem őket támogatom. De ilyesmit meg nem tervezek, mert eddigi tapasztalataim alapján nekem az SE mobilok tökéletesek. Példa erre a 6éves K750i-m. A mai napig tökéletesen működne, csak már ugyebár okostelefon a "menő", és többet is tud.
18/24 A kérdező kommentje:
SE nekem is favorit.
na van fejlemény, ismerősöm írt a srácnak facebookon aznap, amikor találta, de nem írt neki vissza. ha nem ír vissza akkor is lopás lesz a vége, vagy van egy idő amiután megtarthatja?
2012. aug. 18. 23:21
19/24 anonim válasza:
Meg semmiképp sem tarthatja, hisz az nem az Ő tulajdona. (Kivétel ha a jelenlegi gazdája elajándékozza neki, de lássuk be, ez nem történt meg.) Próbáljatok róla meglesni egy telefonszámot, és felhívni. Ha semmi, akkor be kell sétálni vele a legközelebbi rendőrkapitányságra, és leadni, vagy legalább bejelenteni, hogy talált egy készüléket. Hisz ha tud róla a hatóság, esetleg át is veszi, a barátod konkrétan biztonságba helyezte a telefont.
20/24 A kérdező kommentje:
nincs bent kari, és biztonsági jelkóddal le van tiltva a telefon.
2012. aug. 18. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!