Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ismerősöm TALÁLT egy telefont,...

Ismerősöm TALÁLT egy telefont, elakarja nekem adni, ha megveszem, azzal követek el bármiféle bűncselekményt? NEM LOPOTT, HANEM TALÁLT!

Figyelt kérdés
2012. aug. 18. 15:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Addig nyújtózkodj, amíg a takaród èr...
2012. aug. 18. 16:09
 12/24 A kérdező kommentje:

lemondtam róla, barátnőm is lebeszélt, mivel 2éve hasonlóképp megszívtam, és orgazdaság miatt kaptam is 1év pártfogót meg 3év priuszt..

csak azért ne mondja nekem senki, hogy 15-20ért nem gondolkodna el egy iphone 4s-en..

2012. aug. 18. 17:40
 13/24 anonim ***** válasza:
Nem gondolkoznék el rajta. Noha utálom az Apple cuccokat, még az sem hajt, hogy mondjuk jó pénzért eladom. Főleg nem így, hogy még tudom is, miért ilyen olcsó.
2012. aug. 18. 18:58
 14/24 A kérdező kommentje:
én pedig odavagyok az apple cuccokért így macbook pro tulajként, csak fontosabb, hogy egy megbízható gépem legyen, mint telefonom.
2012. aug. 18. 19:36
 15/24 anonim ***** válasza:
Én nem tudnék megbarátkozni avval a ténnyel, hogyha leejtem a telefont, nagy eséllyel kuka az üveg miatt. Meg ott vannak a szoftveres korlátok. (Pl bluetooth) Igaz, a Jb megoldja, de de akarok ilyenekkel szenvedni. Meg nálam stabilan és gyorsan fut az Android, pedig a mobilom (SE Live) Nem a mai legerősebb gép. Ne leszólásnak vedd, csak vélemény.
2012. aug. 18. 19:41
 16/24 A kérdező kommentje:
persze, én ezt tudom, de nem dobálni vennék iphone-t, függetlenül, hogy honnan, amúgy ennek elméletileg a hátsó üvege be van törve, de nem a külseje miatt venném, hanem maga az iOS és a tudása miatt. oké, hogy androidból van alternatíva olcsóbban, de számomra az android még mindig megbízhatatlanabb, mint az iOS, mióta megvettem a mac-et majdnem 400ezerért, egy percig sem bántam meg, hogy ennyi pénzt kiadtam érte, holott egy bármilyen kissebb márkánál ugyan ezt a teljesítményt megkaptam volna 200ezer ft-ért max. de inkább veszek valamit drágábban, de legalább van normális garancia, megbízható szoftver. a mac-emnek kijelzője pixelhibás lett, és meghalt a hdd benne a saját hibámból, 1hét alatt szállítással, mindennel megfordult a gép gariból, ráadásul a 2 hibás pixel miatt nemcsak a kijelzőt cserélték, hanem az üveget, ésa hátlapot is, szóval konkrétan az egész felső részt.
2012. aug. 18. 20:48
 17/24 anonim ***** válasza:
Garancia terén tényleg jók, az tény, csak venni nehéz néha. Gondolok itt az olyan esetekre, mikor egy ember a származása miatt nem vehetett semmit tőlük. Na meg újabban ezek a perek... Már annyira ellenszenves nekem a cég, hogyha venni akarnék tőlük valamit, azt kizárólag használtan. Így nem őket támogatom. De ilyesmit meg nem tervezek, mert eddigi tapasztalataim alapján nekem az SE mobilok tökéletesek. Példa erre a 6éves K750i-m. A mai napig tökéletesen működne, csak már ugyebár okostelefon a "menő", és többet is tud.
2012. aug. 18. 21:44
 18/24 A kérdező kommentje:

SE nekem is favorit.

na van fejlemény, ismerősöm írt a srácnak facebookon aznap, amikor találta, de nem írt neki vissza. ha nem ír vissza akkor is lopás lesz a vége, vagy van egy idő amiután megtarthatja?

2012. aug. 18. 23:21
 19/24 anonim ***** válasza:
Meg semmiképp sem tarthatja, hisz az nem az Ő tulajdona. (Kivétel ha a jelenlegi gazdája elajándékozza neki, de lássuk be, ez nem történt meg.) Próbáljatok róla meglesni egy telefonszámot, és felhívni. Ha semmi, akkor be kell sétálni vele a legközelebbi rendőrkapitányságra, és leadni, vagy legalább bejelenteni, hogy talált egy készüléket. Hisz ha tud róla a hatóság, esetleg át is veszi, a barátod konkrétan biztonságba helyezte a telefont.
2012. aug. 18. 23:27
 20/24 A kérdező kommentje:
nincs bent kari, és biztonsági jelkóddal le van tiltva a telefon.
2012. aug. 18. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!