Iphone sebességű akadásmentes androidos telefon?
Most van egy Ray-em, ami 8 hónapos. Nincs vele semmi bajom, csak talán az, hogy néha megakad... Ennek utánanéztem, és elég meglepő az eredmény (512mb ram van benne): 200mb-t eszik maga az android (2.3.3.), futó alkalmazások pedig álatlában elviszik több mint a felét a 300-nak, így marad 120, jó esetben 150 mb ram-om...
(javítsatok ha nem így van) Iphone 4s-t próbáltam kb 1 hete, szabad ramja 400mb volt... Arra lennék kíváncsi, hogy van-e olyan androidos telefon, ami hozza az I4, vagy a 4s szintjét. Egy egyszerű teszt: játszol egy combosabb gamet, és megnyomod a Home gombot. Iphone rögtön kilép, semmi akadás, enyém gondolkozik, lapozásnál akad. (ja, és nincs megnyitva semmi fölöslegesen, nem fut minden, csak a szokásos: timescape, widgetek)
76%:
Azt hogy a bánatba csináltad, hogy 2 napja még 92%-od volt, most meg 76???Ekkorát még én sem zuhantam, mikor pár nokia troll 2 napon keresztül lenullázta az összes hsz-em...
66%:
Jha, a nyíltsággal jön "milliónyi" előny az android OS előnyére, meg ugyanezzel milliónyi hátrány, mert egyrészt emiatt is instabil a rendszer.
Egyébként meg nem tök mindegy, hogy ki milyen OS-t favorizál, és hogy mi a véleménye?Én android tulajként mondom azt, hogy az iOS stabilabb és megbízhatóbb, a WP úgyszintén, mert mindháromhoz volt már szerencsém.
Mindegyik OS jobb valamiben a másiknál, de rosszabb is.De érdekes módon a legtöbben mindig csak az érme egyik oldalát fényezik...
Szerintem egyik op. rendszer sincs egy szinten a másikkal.. mivel mindegyik más, ezért elég nehéz őket összehasonlítani, előnyök-hátrányok mindegyiknél, ahogy írtátok.
91621: Ismét igazad van :D
(Egyébként nem veszekszünk, beszélgetünk, csak más a véleményünk:))
Láttam fórumon egy érdekes hozzászólást:"Remélem 2013 nem a maghajhászatról fog szólni, mivel már meg van a 4 mag, a 2gb ram is meg lesz. Gondolom a gyártók sem látják értelmét a 8gb ramnak és a 8magnak, hanem belefognak az optimalizálásba, nyers erő helyett, jönnek az okosságok: üzemidővel is kezdenek valamit"
Ez egy érdekes gondolatmenet. Végülis nem mindig csak a nyers erőre kell gondolni, gpu és cpu... Ezt nem lehet sokáig játszani, így is sok embert felháborít a mai okostelefonok ideje. Ti mit gondoltok erről?:P
Az is lehet, hogy várok 2013-ig, amíg kiadnak egy még staliabb androidot futtató gépet...
# 22: Én nem értem a többieket, én nme b@asztatlak, csak kérdezlek:D
Ezt a kérdést is meg tudnátok válaszolni?:P
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Abban is van igazság, amit te írsz:D Mindkettő op. rendszer jó, nylván, különben nem adtak el volna ennyit a velük szerelt készülékekből.
A kérdés igazából nem Android vs. Ios volt... bár hogyha ilyen témában beszélgetünk, ez a kérdés szinte kikerülhetetlen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!