Milyen telefon lenne nekem jó?
Figyelt kérdés
Nekem fontos lenne hogy ÁTLAGOS MÉRETŰ legyen,nagyonfontos nekem hogy a zenetára ,hangzása egy szóval az egész médiálya jó legyen mert mindig zenét töltök,hallgatok. És androidos rendszere is jó fajta legyen mert ott is sokat szoktam barangolni. =)2012. aug. 16. 20:59
2/14 A kérdező kommentje:
milyen xperia -ra gondoltál?
2012. aug. 16. 21:09
4/14 A kérdező kommentje:
az a telefon képernyője nagyobb az xperia x10 mini -nél?
2012. aug. 16. 21:19
5/14 anonim válasza:
Igen, nagyobb. Az x10 mini asszem 2,8", a live, meg 3,1".
Egyébként én is az xperiakat ajánlom, a live mellett az xperia ray, u, sola, mini pro, is szóba jöhet, mind az 5 különböző árkategóriájú, de megéri őket megvenni.
6/14 anonim válasza:
se live-nak tudtommal 3.2 a képernyője, elég jól lehet kezelni, és már kint van rá ics is :D sokan mondják hogy nem giazi walkman meg stb. ellenben a neve is azt mondja hogy live WITH walkman. gyári füles nem valami jó, alap tárhely kevés, mert csak egy 2 gigás sd kárytát adnak hozzá, de lehet bővíteni. lazán lehet 1 ujjal kezelni az egészet, elér mindenhova. relatíve erős, sok jó kis játák fut rajta. egy ideig 36ezeért lehetett venni, igen megérte, most nem tudom mennyibe kerül, állítólat t-nél olcsó
8/14 anonim válasza:
Vagy de live,xpieria mini,mini pro ezek érik meg legjobban! És a live-nak 3.2 colod a képátlója!!! Nekemis live van
9/14 A kérdező kommentje:
50 ezer kűrül gondoltam
de nekem tényleg csak az számít hogy nagyon jó legyen akinek van se live telefonja az hogy érzi gyors,lehet rajta jól nettezni,főképpen androidozni.
meg az érdekel ne hogy az androidos rendszer másképpen jönbe mint pl: a galaxy s 2 -őn. Mert azon tök jó volt a menüje és nekem egy x10 mini prom-on meg gagyi volt
2012. aug. 17. 08:24
10/14 anonim válasza:
Az SE live tényleg jó telefon lehet rajta netezni meg ilyenek, megéri az árát, amúgy tényleg 3,2" a képátlója, szóval a 3,1"-ért bocsánat mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!