Mi a véleményetek a galaxy mini 2-ről?
telefont szeretnék vásárólni és ez a telefon tetszett meg csak nagyon sok kritikát olvastam róla és ez elbizonytalanitott.olvastam hogy xperia mini prot ajámják helyette és nekem az van és egy nagy sz@r.
Szeretnék egy nagyon jó telefont ami nekem fontos hogy nagyon jó legyen a hangzása sok zenét halagatok és jó legyn rajta az androidos rendszer és gyorslegyen az internet
"xperia mini prot ajámják helyette és nekem az van és egy nagy sz@r. "
Pedig jobb mint a mini.
A kérdésre válaszolva megéri megvenni, amiért Samsung azért nem szar, mert vannak itt olyan Sony meg Huawei ****, akik csak azt ajánlják, mert van 2-3 Samsung telefon ami valóban túl van árazva (gondolok mini, ace) mindig ne hallgass rájuk
Nem is olyan drága, szerintem megéri kb ezeket tudja.
Android 2.3 (GingerBread)
800 Megahertz-es processzor, armv7 utasításkezelővel
512 MB RAM
16M szín
3,3-as kijelző
320x480-as felbontás
NFC Support
Bluetooth 3.0
Támogatott GPS
Adobe Flash Support
Nagy hatótávolságú Wifi (100 méter távolságig beveszi a jelet)
Multi Touch képernyő (összesen 4 ujj)
176 PPI
Másfél két napig is kibírja az akumlátora.
DLNA extra
Wifi Direct támogatás
Az egyik ismerősömnek ilyen van, s megvan vele elégedve, hangzása elég jó, nincs vele baj, tudom ajánlani.
itt a gyakorikérdéseknél is és a netenis egy pár helyen.=(
De ha esetleg tudnátok jó telefont akkor lécci írjátok le
Kedves 3.!
Miben jobb a Samsung Galaxy Mini 2, mint a Huawei y200?
Semmiben.
Huawei olcsóbb?
Igen.
Ennyi!
Kedves Yupiter.
Tudod miben jobb?
PPI
16m szín van benne, a huaweiben meg 256k
512 MB RAM, a Huaweinek meg 256
NFC támogatás
Wifi Direct funkció.
A harmadik voltam.
Kedves kérdező!Telefonvásárlásnál a legfontosabb szabály:ha minőségi árut akarsz akkor Huaweit,Alcatelt meg egyéb kínai telókat NEM SZABAD venni.Minőség alatt értem:Samsung,Sony és némelyik Sony Ericcson.
A Mini 2 nagyon jó már csak az Armv7-es proci miatt is.A xperia mini prot fényévekkel veri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!