Samsung galaxy y vagy mini?
Kérlek ne mondjatok más telókat.
Én az y-ra gondoltam, hogy megvegyem mert össze is hasonlítottam a két telefont és elvileg az y olcsobb és többet tud.Most személyes tapasztalatokat szeretnénk hallani
de nem szeretnénk sok mindent letölteni rá inkább internetezésre használnám nem lenne sok alkalmazás úgy akadozna?
Kettő közül az Y.
De annyiért van Huawei Ascend Y200.
Most figyelj rám.
A huaweinek sokkal nagyobb kijelzője van, és amikor netezel akkor mégis számít a kijelző mérete.
Az Y-nak annyira kicsi a felbontása (240x320), annyira hogy nagyon összesűríti a részleteket, már csak ezért is jobb vétel a Huawei Ascend Y200 (320x480 , de ettől sem kell csodát várni, de mégis egy oldalt megtud jeleníteni rendesen).
Hogyha már a netezés-nél tartunk, akkor téged nem zavarna, hogy startból flash tartalmakat nem tudja megjeleníteni?
-Tudod azokat a bannereket, vagy pl. egy játékot, vagy videókat.
Processzora is újabb, ami az Galaxy Y -van van, az már régi processzor, a Huaweiben armv7-es van, ami sokkal gyorsabb képes megjeleníteni a flash tartalmakat, és sok olyan alkalmazás van, ami igényli az armv7 processzort.
Azt nem is írtam, hogy 240x320a-s felbontásra több ezer alkalmazás nem érhető el. A lényeg az, hogy ne vegyél ilyen telefont, nem érnek semmit szó szerint, és ja bocsi az offért.
Remélem sikerül lebeszélnem róla.
Samsungot semmiképpen!!!
Huawei Ascend Y200 akár hogy is tiltakozol fényévekkel jobbak mint a Samu-k.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!