BlackJack923 kérdése:
Huawei Ascend Y200 frissítése Android 4. 0-ra, lehetséges-e?
Figyelt kérdés
Alapból Android 2.3.6. van rajta, csak az érdekel hogy lehet-e frissíteni 4.0.-ra. Csak mert valahol azt írták hogy elvileg nem lehet, bár ezt6 nehezen hiszem el.2012. aug. 10. 19:13
1/9 anonim válasza:
mobilarena tvben mondta asszem bog h beszelt a huawei egyik fejesevel es azt mondta h lesz ra ics
2/9 anonim válasza:
Meglàtjuk 256 mega ram-al milyen lesz...
3/9 anonim válasza:
Én azt olvastam hogy, nem. ha megtalálom a cikket belinkelem. Én ezen a telefonon gondolkodom de ez valóban egy fontos kritérium.
4/9 anonim válasza:
Itt van a cikk, [link]
de a lényeg: "Gingerbreadből majdnem a legfrissebb verziót, a 2.3.6-ost kapjuk, 4.0 (Ice Cream Sandwich) frissítésről viszont ne is álmodjunk."
5/9 anonim válasza:
És akkor ascend g300 -ra sem jön? :OO mert alapból azt igérték hogy juliusra készen lessz az ICS
6/9 anonim válasza:
elso vagyok,abban az adasban mondtak.h a g300ra is lesz
7/9 anonim válasza:
A g300-ra inkább lehet, de az y200 az jóval gyengébb nála.
Szvsz a 256 mega ram kevés lesz neki, de mindegy.
8/9 anonim válasza:
ha lesz, ha nem. Nem ajánlom. Nem ICS-re tervezték szegénykét.
9/9 Anyno válasza:
Huawei Ascend G 300 -ra már van! Menj fel ide és tölsd le ezt: [link]
A rar fájl aztán csomagold ki az SD kártyára maj menj: Beállítások --> Tárhely --> Szoftverfrissítés --> Frissítés SD kártyárol
De vigyázz MINDENT LETÖRÖL!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!