Az egyik barátom létre tud hozni wifi-t a telefonjával. Ez csak Androiddal is lehetséges? Ha igen akkor 2.1-en hogyan lehet?
Figyelt kérdés
2012. márc. 13. 19:18
1/10 anonim válasza:
2.1 -en sehogy!
Csak 2.3-tól felfele lehetséges
2/10 anonim válasza:
Maximum rá tud csatlakozni a wifi segítségével a netre.Nem csak android op. rendszeren van.
Wifi bekapcsolás: Menü->Beállítások->Vez.nélküli és hálózatok->Wi-Fi beállítások->Wi-Fi bekapcsolása->Keresel egy hálózatot és rácsatlakozol
Extrain
3/10 anonim válasza:
2. hozzászóló
Ő a Wifi Hotspot -ra gondolt!
4/10 anonim válasza:
Elnézést, félreértelmeztem a kérdést.Azt hittem a wifi bekapcsolásra gondol.
Extrain
5/10 anonim válasza:
pl 2.1-es is tud mert galaxy s-en alapból az van és azzal is lehet!
meg teleefon hardware függő szerintem!
6/10 anonim válasza:
2.1 -en nincs Wifi Hotspot !
Csak 2.3-on !!!!
7/10 anonim válasza:
CGmatula! Ha ilyen jól értesült vagy és ennyire hajtod a hülyeséget, áruld már el hogy defyn 2.2vel hogy tudom használni?
8/10 anonim válasza:
Egyébként szerintem telefon függő. Szóval lehet segítene, hogy milyen telód van.
9/10 anonim válasza:
defyn eléggé megbuherálta a motorola az op rendszert, alap android csak 2.3 után támogatja, ettől függetlenül meg lehet oldani alatta is
10/10 anonim válasza:
igen lehetséges azt pontosan ne mtudom hogy melyik androidon de lehetséges nekem samsung galaxy minim-van azt hogy tudja más is fogni a telodrol a netet azt igy érheted el : Beállitások-Vez.nélküli és hálózatok-int.megosztás és mobil AP és ott van :D ennyi nekem be jön :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!