Lehetséges PC-ről a telefonra Android rendszert telepíteni?
Szakember vagyok nagy esély van rá hogy tudok segíhúnteni de akkor az alábbi kérdéseimre válaszolj
1.Az értesítővonalat (tálca) lebirod-e húzni ?
2.Hogy rontotaddel? a kérésed utolsó soraiból azt értelmeztem hogy raktál rá idegen rom-ot
3. Eredetileg milyen android volt rajta ?
Szóval:
1.Igen, le bírom húzni. Ha rádugom az USB-re, akkor az adattárat ki/be is lehet kapcsolni, és az ott lévő gombokat is lehet kezelni. (Wifi, bluetooth, GPS stb)
2. Rá telepítettem egy új ROM-ot, de úgy döntöttem, hogy vissza telepítem az eredetit. Ezért KDZ updater-el telepítettem, de ilyen lett.
3. Eredetileg 2.3.3-as volt rajta, és V20G_00.kdz-t raktam rá.
Működik! Csak nyomva kellett tartani a 3 recovery-be lépő gombot addig, amíg valamilyen rendszer törlés nem lett. (Android figura alatta betöltő csíkkal)
Újra indult, és tökéletesen működik.
Tényleg?
Én azt is hallottam, hogy az újabb P500-aknak nagyon rossz a KDZ. Soha többet nem nyúlok hozzá ilyen téren, az tuti.
Egyébként van egy Vodafone 845-öm is. Azt szoktam babrálni. Azon minden van, két pillanat alatt be lehet rajta hozni a dolgokat. Járt már rajta az 1.8-tól a 4.0-áig egy csomó féle Android rendszer, és sosem volt gond.
Samsung Galaxy mini-re PC-ről Odin 1.85-tel lehet rárakni Android 4.0 ROM-ot(főzöttrom)????
A válasz Privátba is jöhet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!