Miért szakad meg már az elején az android frissítése azzal az indokkal, hogy "nem sikerült telepíteni vagy elindítani a telefon szoftver-frissítési összetevőket"?
Feltételezem rám az utóbbi vonatkozik, az "elindítani" mivel már az elején ezt az üzenetet kapom. A telefon típusa SE Xperia Pro (nem a mini!). Már a vírusirtót is leszedtem a telefonról meg a gépen is ki van kapcsolva a tűzfal (bár nem tudom, hogy ez egyáltalán befolyásolhatja-e), de a dolog változatlan.
Egyáltalán mik a tapasztalatok, (mert nem sokat lehet erről olvasni) érdemes 2.3-at 4-re cserélni? Ha RAM igényesebb, nálam már az is kizáró ok, mivel az 512MB eleve elég kevés... A tapasztalatom az, hogy mindenki keservesen küzd azért, hogy frissítse, aki meg frissítette, az meg elhinti, hogy majd leírja mi a tapasztalata, de természetesen ezt elfelejti vagy van a másik tábor, aki már vissza is rakná vagy már vissza is rakta a 2.3-mat.
Mi a fenének elvinni szaküzletbe egy frissitésért!!!
Nyugodtan csináld meg PC Companionnal! A belső memóriája nem lesz több ha frissited.
Jajjj, jaaaaaj! Úr Isten!
1. Akadjunk le arról, hogy a frissítés rizikós, még a mobilszaküzletek is az otthoni frissítést javasolják, mivel az android rendszer frissítése a gyári szoftverrel pofon egyszerű.
2. Nem akarom, hogy nagyobb legyen a szabad RAM, azt nem akarom, hogy jóval kevesebb legyen, mint a 2.3-mas rendszerrel!
3. Köszi srácok, hogy próbáltok segíteni, de egyáltalán nem segítettetek eddig...
Tehát az ICS RAM igénye nagyobb-e a Gingerbread-énél?
S ami a legfontosabb, hogy miért kapom ezt a hibaüzenetet illetőleg van-e valaki hasonló cipőben? Egyértelműen valamiféle hozzáférési hiba, valamibe ütközik a frissítés még az elején, de nem tudom mibe, mi okozza a hibát!
Netkapcsolat rendben!
Sikerült! Kösz még egyszer!
Első indítás után egy kicsit lomhábbnak érzem a menüben való navigációt, de lehet csak idő kell, mire összeszedi magát. A RAM-ból egy bittel sem zabál többet.
Az az érzésem van, hogy az SE egy kicsit elkapkodta ezt a dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!