Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyik telefon...

Szerintetek melyik telefon éri meg a legjobban az alábbiak közül? Nemtudok választani, mindegyik jó. Samsung Galaxy S III, Iphone 4s, Xperia S, Xperia Ion, HTC One X

Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 13:46
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
sry lemaradt a végéről : Semmiben
2012. aug. 9. 17:44
 22/31 anonim ***** válasza:
Lehet hogy jó telefont gyárt az Apple, de az üzletpolitikája meg a viselkedése... "Levédetem amit az XY használ és betiltatom!" Emiatt is sok a hater.
2012. aug. 9. 18:07
 23/31 anonim ***** válasza:

Jó tényleg megértem énis ezt a dolgot, néha tényleg kicsit sok amit csinál , swipe to unlock os dolgok levédése (asszem ezt is levédette és a htc t még perelte is , nem vagyok ebben biztos)

De az is sok amit a Samsung csinál egy az egyben ugyanugy néz ki a töltő , a doboz és a telefon kinézete,

(én megértem a design féle pereket a samsung ellen , mert tényleg 1 az 1 ben koppintás , még jó hogy az alma nem maradt a telefon hátulján ,mert lehet máshogy kinéző telót gyártani: Lásd HTC , Nokia, Sony)

[link]

2012. aug. 9. 20:26
 24/31 anonim ***** válasza:
Lehet kicsit indulatos voltam az előző hozzászólásaimba ,ezért elnézést kérek , de nagyon idegesít amikor indokolatlanul szidják a termékeket (bagoj mondja énis leszaroztam az androidos csucskategóriás készülékeket az előbb , sry :D)
2012. aug. 9. 20:32
 25/31 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a Samsung minimálisan, de másolja az Applet, de az Apple hülyének nézi a vásárlókat. Szépen lefizettek egy ügyvédet hogy mondja azt, hogy sok ember csak azért vesz Samsungot mert a hasonlóság miatt összekeveri az iPaddal. Tudtommal ezeket dobozban árulják, és csak a vak tudná összekeverni. Ennyi erővel minden tabletgyártót perelhetne. Már csak ezért is szemét az epöl.
2012. aug. 9. 21:22
 26/31 anonim ***** válasza:

23-as ez a link egy vicc :DD Milyen legyen a töltő?? 3 hegyű, milyen legyen a formája tüske alakú?? Ez a hasonlítási kép nagyon nagy :D Olyan vagy mint azok akik ilyen képpel mentek az Európai bíróságra :D Ez a kép hamis, na ne már hogy a apple 3g nagyobb mint a Samsung Galaxy S :D és a csatlakoztató hasonló az amit a töltőnél írtam :D

Kedves kérdező milyen telefont vettél végül is? Mert én egy Samsung Galaxy S III vagy (ha majd kijön) Samsung Galaxy Note II szeretnék..

2012. szept. 25. 15:44
 27/31 anonim ***** válasza:
A Note II már kijött!
2012. szept. 25. 17:30
 28/31 anonim ***** válasza:
Aha nem nem kapható még :D
2012. szept. 25. 18:35
 29/31 anonim ***** válasza:
*de nem
2012. szept. 25. 18:35
 30/31 anonim ***** válasza:
Ha strapát akarsz semmiképpen ne vegyél iphonet mert az egy nagy sz@r!! 'Sokkal tisztább kezelőfelületet kapsz' rohadtul nem, de ha így gondolod millió launchert tölthetsz le play áruházból, amikat testre szabhatsz. Aki kifizet 200 ezret egy iphonért az hülye, már bocsánat. Ha normálisan utána nézne hogy mi éri meg, ő is rájönne. Én 45 ért vettem egy jobb telót mint az. És nem, nem használtan vettem hanem teljesen újjan a telenorban. A kérdésedre egyébként xperia s/ion ese
2013. jan. 7. 17:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!