Szerintetek melyik telefon éri meg a legjobban az alábbiak közül? Nemtudok választani, mindegyik jó. Samsung Galaxy S III, Iphone 4s, Xperia S, Xperia Ion, HTC One X
egyes válaszolókat az okostelefon tesz boldoggá?
én mára csak azért lettem iPhone ellenes, mert látom, hogy 20 emberből 17 azzal hadonászik, de minek is?
Mert lehet vele zenéz hallgatni (hoppá, miért mivel nem?) meg facebookozni. (hoppá, mivel nem?)
Megveszik, mert a szerződésekkel gyakorlatilag előre befizetés nélkül el lehet vinni, utána meg úgy lengetik, hogy mindenki lássa, hogy NEKEM IS IPHONE-OM van ám, ezen szoktam FACEBOOKOZNI.
Egy történet a hülyékről: volt egy nagyon hülye kollégám. Egyszercsak jött az iPhone-jával, s ájuldozott a funkciótól, hogy felismeri, ha szól valami zene, hogy ki az, mi az. Mondtam neki, hogy csak akkor ismeri ám fel, ha bele van kódolva az infó a dalba, régebbi felvételeket kizárt, hogy felsimerjen (kivéve újrakiadások), nomeghogy amúgy az én telefonom is felismeri. Erre megkérdezte, hogy miért, "neked is iPhone-od van?" nem te hülye, nem, csak ez attól függ milyen alkalmazást teszel fel rá, amúgy az én gagyi Sony Ericsson Xperia X8-asomon is alapból volt rajta a TrackID, le sem lehet szedni róla.
Megveszik az iPhone-t mert de jó, de:
1. gőzük sincen róla, hogy VALÓJÁBAn mimindenre jó
2. se arról sincs gőzük, hogy mitől különbözik a többitől
pont olyan ez, mint amikor a 90-es évek második felében ha megahllottam, hogy tucctucctucctucctucc, akkor már tudtam: jön egy Volkswagen Golf, benne a hülyegyerekkel, aki az egész világ tudomására akarja hozni, hogy ő is ezt a szar igénytelen monoton technólószart szereti, mint pármillió másik divatmajom, és de kemény ő attól, ha mindenki hallja is, hogy neki ehhez hány wattos hangfalai vannak a csomagtartóban.
Xperia S. Az Iphone 4s csak villogásra jó, meg ha nagy üzletember vagy, ami gondolom nem, mert apuci veszi a telót. :) A Samsung GS3-at meg ne vedd! Műanyag vázba fölösleges 4 mag, ami miatt mindig tölteni kell a telefont. Ki se használja a 4magot.
Xperia Ion az ugyanaz mint az S, csak nagyobb aksival, meg bővíthető. De nekem elég az a 32GB, meg a 25GB online tárhely.. meg naponta úgyis felteszem a telót töltőre. És amúgy is, az S szerintem sokkal szebb.
HTC One X: szép, meg jó, de csak ha ingyen adnák, de neked megfelelő lenne.
Sony Xperia S tulajdonos. :)
szóval, ha a gyártó összeveszik a youtube-bal, a felhasználó szívja meg?
s utána az Apple visszatéríti a szerződésekben vállalt havidíjat, amit az ügyfél annak tudatában írt alá, hogy a kütyü példul erre is alkalmas?
#16 lehet, hogy ért hozzá, de akkor sem tudná kihasználni. Mire használná a Sirit? szerintem még angolul sem tud rendesen, vagy egyáltalán nem. stbsbt...
Amit kitudna használni: telefonálás, óra, facebook, játékok, fényképezés. Ezekre minden telefont lehet használni, csak avval akarnak menőzni, hogy: Jajj harapott alma! *_* áájfooonom van, király vagyok hawer.
Aztán egy Xperia S, vagy Ion, Vagy One X szebb telefon, de még jobb is mint az ájfon.
15ös voltam.
''Mire használná a Sirit? szerintem még angolul sem tud rendesen, vagy egyáltalán nem. stbsbt... ''
És te ezt mégis honnan tudod?
''Jajj harapott alma! *_* áájfooonom van, király vagyok hawer.''
Senki sem a harapott almáért veszi meg a készüléket , ebben nagyon elvannak tévedve az Apple haterek...
és már nem tudnak ész érveket felhozni az apple termékek ellen , csak , hogy túlárazott,divattelefon, márcsak elvből vagyok iPhone hater (a nagy lóf*szt , azért mert irigykedsz , hogy a másiknak jobb van v már megbántad h sz*rt vettél)
,de aki villogásra venne iPhone-t az ugyanúgy villogna az SGS3 al is
''Amit kitudna használni: telefonálás, óra, facebook, játékok, fényképezés.''
Ha az iPhone-on ezt használná akkor ''Xperia S, vagy Ion, Vagy One X'' - eken is csak ezt.
'' Aztán egy Xperia S, vagy Ion, Vagy One X szebb telefon, de még jobb is mint az ájfon. ''
Szebb ? a szépség relatív szerintem az iPhone szebb
és mégis miben jobbak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!