Szerintetek melyik telefon éri meg a legjobban az alábbiak közül? Nemtudok választani, mindegyik jó. Samsung Galaxy S III, Iphone 4s, Xperia S, Xperia Ion, HTC One X
Ezek közül a legjobb sorrendben:
1. Iphone 4s
2. Samsung Galaxy S 3
3. HTC One X
4. Xperia S
5. Xperia Ion
Nokián még men gondolkodtál?
Például Lumia 710?
Jó telefon,nagy képernyő,sokáig bírja!!
Szerintem is a legjobb az iPhone , és biztos lehet abban is h kapod a frissítéseket , és minden app kompatibilis lesz rá , nem úgy mint a droidnál.
''de ha vagánykodni is szeretnél, akkor vedd meg az iPhone-t.''
miért mi köze van a vagánykodásnak az iPhone - hoz? nem értem az összefüggést , vesz egy telefont és használja
Nem ''vagánykodásra'' veszik az iPhone-t hanem azért mivel letisztult kezelőfelületet kapnak , a világ legjobb mobil OP rendszerét. (mielőtt leoltana valaki , hogy ne szóljak semmit , mert még nem használtam mást....
használtam már androidot is huzamosabb ideig egy Sony xperia P -t és hozzá sem fogható a 4s hez)
''amikor puskáznunk meg egyéb információkat kellett volna nagyon gyorsan egymás között megosszunk mert én ülhettem le a "kispadra", mert legtöbbjüknek androidos telefonja volt és gond nélkül küldték az adatokat egymásközt kinek mire volt szüksége csak én kukksoltam mint sz**r a füben !!''
Na, android és iphone között is ''gond nélkül'' tudsz adatokat küldeni.... ott az Email és még sok minden más , erre nem is gondoltál? Birom amikor olyan emberek kezében vannak ilyen telók akiknek fingjuk nincs h mire is lehet használni...
....Egy boldog iPhone tulaj
16:55:
És ha nincs mobilnet/wifi? Gondolkozz már ember...
Kösz srácok, csak azért kérdezem mert nekem apuciék nem vennének "ELVI" alapon ilyen drága telefont, így nekem kellett megkeresni az árát. Ezért akarok jót választani ;D
Meg a kapcsolatunkat is hosszabb távra tervezem szóval vmi strapabíró készülék kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!