Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 3G vagy 3GS? Melyiknek...

IPhone 3G vagy 3GS? Melyiknek van több hibája?

Figyelt kérdés
A közeljövőbe tervezem, hogy iphone-t vegyek csak nem tudom melyik típust a G-t vagy a GS-t. Légyszi akinek van iPhone készüléke írja le a véleményét, Köszönöm.
2009. júl. 18. 17:25
 1/6 anonim ***** válasza:
a gs még itthon nincs is, így nem tudni mi lesz a hibája sztem
2009. júl. 18. 17:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Júli 9.-én jött be Magyarországra.
2009. júl. 18. 17:34
 3/6 anonim ***** válasza:
és ki forgalmazza?
2009. júl. 18. 18:26
 4/6 anonim ***** válasza:

"Egy hivatalosan nem megerősített pletyka szerint az iPhone 3GS megjelenése nem késik, és a T-Mobile még valamikor júliusban piacra dobja az Apple új mobilját. A megjelenés pontos dátuma még ismeretlen. Amikor az Apple bemutatta a készüléket, világszerte sokan félreértették a kivetítőkön mutatott megjelenési dátumot: a July 09 ugyanis nem július 9-ét jelent, hanem 2009 júliusát."

ez egy részlet az index cikkéből. hivatalosan a T forgalmazza, de náluk még nincs. Akkor?

2009. júl. 18. 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:

hat en Angliaban elek es itt mar lehet kapni azota hogy vilagszerte kihirdettek a forgalmazasat es ez egy penteki nap volt/ hogy szombaton aki akarta megvehette ugye/ a datumra pontosan nem emlekszek de ez mar volt egy jo par hete, ki is probaltam. igazabol ha hibakat keresel benne akkor a legfobb hibaja a Gs-nek hogy sokkal dragabb mint amenyivel tobbet er/ igaz a sima 3G-nek lejjebb ment az ara par szazalekkal/ igazabol a fizikai tenyezok az elonyei mert ami a szoftvert illeti majdnem teljesen megkaphatod a sima 3G-re is ha felfrissited az OS.-t

idaig az interfacek koreben az iPhonenal jobbat nem igen lehetett talalni hacsak nem a Blackberry Storm aminek gyarilag esszerubb funkcioi vannak es gyorsabban reagal az internetre. ez is lehet egy hiba az iPhoneban, ja meg az hogy a 3G-s nethasznalat nagyon eszi az aksit. ez mondjuk javitva is lett az uj 3Gs-ben es meg sok mas

nezz utanna es mihelyst lehetoseg adodik probald ki mindkettot es majd meglatod hogy mi az ami tetszik neked es mi az ami nem

2009. júl. 18. 21:33
 6/6 anonim ***** válasza:
az elozo vagyok es meg anyit mondanek /ha ez esetleg segithet / hogy nekem van egy sima 3G-m de nem akarok cserelni
2009. júl. 18. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!