Te "szerelmes" vagy valamelyik telefonmárkába?
Figyelt kérdés
Ha igen, melyik az és mi miatt az a kedvenc gyártód?2012. aug. 1. 17:32
11/17 A kérdező kommentje:
Én -mint kérdező- nem foglalok állást egy márka mellett sem, mert nem akarom senki véleményét sem befolyásolni.
2012. aug. 1. 18:26
12/17 anonim válasza:
Csak tudnám, hogy ki pontozott le megint mindenkit a "Semmiért"?!
13/17 anonim válasza:
Én htc-t szeretem. jó anyagból dolgoznak, tetszik a sense felület. Nexus sorozatot szeretem a frissítések miatt.
14/17 A kérdező kommentje:
Tőlem mindenki számára pozitív értékelés ment.
2012. aug. 1. 18:45
15/17 anonim válasza:
"Nokia, ZTE, Motorola, Dell, Acer, stb, stb.
Melyik az az egy?"
Ezen aztán mi a tököt lehetett leszavazni, hogy most 48%?
16/17 anonim válasza:
Ja még annyit, hogy én annyira szerelmes vagyok egy márkába, hogy azonnal nyomom azt a kibaxott nem hasznos válasz gombot, ha valaki mást mer írni...
17/17 anonim válasza:
A kedvencem a Sony, mert nincsen úgy elszállva az árakkal, és jó telefonokat csinál, utána a htc, mert ők is jó telókat csinálnak,... az utolsó a samsung, mert el vannak szálva az árakkal, általában sz@rokat csinálnak, nagyon kevés kivétellel, és az utcán állandóan samsung galaxykat látok, és ez a sok reklám miatt, és az s/s2/s3 sikere miatt van, és a kinézetük se tetszik annyira, állandóan csak a minimumra törekednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!