Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek szerelmes leszek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kunyasz kérdése:

Szerintetek szerelmes leszek?

Figyelt kérdés
2 hónapja együtt vagyok egy lánnyal és még mindig nem tudtam szerelmes lenni belé. Kedvelem,aranyos, de néha úgy érzem magam, hogy nem szeretem és nem is fogom tudni.

2012. aug. 1. 07:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Gyakran álmodsz péniszekről?
2012. aug. 1. 07:11
 2/9 A kérdező kommentje:
XD
2012. aug. 1. 07:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha nem szereted akkor mert vagy vele ?!
2012. aug. 1. 07:16
 4/9 A kérdező kommentje:
igazából az elmúlt másfél hétbe tört elő belőlem ez az érzés hogy mi lesz ha nem tudok belé szerelmes lenni és nem ő az a lány akit én akarok. Ő szerelmes belém ez látszik és mondta is. Félek hogy nem tudom viszonozni az érzéseit, nem szeretném megbántani.
2012. aug. 1. 08:47
 5/9 anonim ***** válasza:
A szerelmet nem lehet erőltetni, az vagy jön, vagy nem. Ha 2 hónap alatt még szeretni sem tudod, akkor ott már gondok vannak.
2012. aug. 1. 08:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt olyan kapcsolatom hogy nem voltam szerelmes a paromba.Nehez lepes ilyenkor a szakitas,de hidd el utanna megkonnyebulsz,egy ido utan.Szerintem jobb ha oszinte vagy hozza.Lanykent mondom hogy az o helyeben tudni akarnam az igazat.Minel kesobb derul ki annal rosszabb lesz.Es hat ha ket honap alatt meg nem sikerult...nem valoszinu hogy o lesz a nagy o :S
2012. aug. 1. 15:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Tudja elmondtam neki minden érzésemet, abban egyeztünk meg hogy adunk még egy kis időt a kapcsolatunknak. Ő nagyon bízik benne hogy belé szerelmesedek. Zokogva hallgatta végig míg elmondtam neki a felé táplált érzéseimet. Nagyon sajnálom viszont akarom szeretni.
2012. aug. 1. 16:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Sajnalom szegenyt es teged is :S Szoritok nektek-neked hogy sikeruljon,de hogyha megsem menne akkor ne eroltesd.A szerelmet nem lehet :S En is megprobaltam de nem voltam valami boldog.Szerintem o se akarna hogy boldogtalan legy mellette.De szurkolok!!
2012. aug. 1. 18:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi aranyos vagy :)
2012. aug. 2. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!