Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Októberben kapok egy Sony...

Októberben kapok egy Sony Ericsson Xperia Neo V-t. Szerintetek megéri?

Figyelt kérdés

Mindenre kíváncsi vagyok: tapasztalatok, előnyei, hátrányai, meddig kell tölteni, és még az is érdekelne, hogy hány gb-os a memóriakártya amit adnak hozzá.

(Aki azt akarja írni, hogy ennél kicsit drágábban jobbat is kapsz, az hagyjon békén.)

2012. júl. 30. 08:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Csak én válaszoltam. :D

De egyébként igen, hagyd úgy amíg ezeket a hibákat nem javítják ki az ICS-ben.

2012. júl. 31. 14:33
 12/13 A kérdező kommentje:
A válaszaidból arra következtettem, hogy neked is ilyen van/volt. Szerethető telefon? Meg az is érdekelne,hogy könnyen karcolódik? És ha benne hagyom abban a greenheartos tokban akkor nem lesz baja? Úgy értem ha használat után belerakom, és az mindig védi akkor végül is nem lehet baja, nem?
2012. aug. 2. 09:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen, bár nekem sima Neo-m volt, és csak egy hétig. Az a greenheart-tok amiről beszélsz, az nem igazán tok, hanem abba van a telefon amikor megveszed. Abba biztos, hogy nem karcolódik, de szerintem jobban jársz, ha veszel hozzá egy védőtokot, mert úgy pl. ha hívnak nem kell minden alkalommal kihámoznod belőle. Egyébként mivel műanyag biztos, hogy egy idő után megejelennek rakta karcok. A kijelző elvileg karcálló, de nem Gorilla Glass, szóval azért arra vigyázz. De a karcolásokról nem igazán tudok beszálmolni, mert csak egy hétig használtam.
2012. aug. 2. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!