Sony Ericsson Xperia Mini vagy Xperia Ray?
Még mindig nem vagyok teljesen biztos, melyiket válasszam, mivel elég nagy ár-, de annál kevesebb értékbeli különbség van a 2 teló közt
Bár a Ray-t választanám, de a Mini ára nagyon kedvező...
Ár/érték arányban tehát melyik a jobb? Mert ugye magától értetődő, hogy a Ray jobb, de megéri-e 20e-rel többet adni érte?
Hogyha neked a 3-as kijelző túl kicsi, és hiányolod a 8.1 megapixeles kamerát valamint az előlapi kamerát, akkor Ray.
Hogyha nincs szükséged ezekre akkor mini.
Szia! Nem tudom használt készülékben vagy újban gondolkozol!?
Nekem a mini jobban be jött. A spanomnak Ray- je van de pl. a színei a kijelzonek igen gyatra. Nincs kontrasztja silány a kepvamit vissza ad. Az ára meg folyamatosan romlik. De melyiké nem :-( . Most egy Ray a t-mobile web shop ban nincs 45e ft. A mini fölötte van. Maga a készülék is elég sérülékeny. Gondolok a nagy benyújtott képernyőre. Igaz csak 3.3". Én a mini ajánlom első sorban . A két készülék között csekély a különbség de vannak érvek a kis mini mellet. A világ leg kissebb keszulekei között a legerősebb. Udv
xperia mini szerintem jobb ár érték arányban
első kommentelő: van előlapi kamera mind a kettőben!
én a helyedbe vennék inkább egy xperia u az jobban megéri az árát.
A 8 mp-s kamera meg ne fájjon mert az 5 ugyanoja
Első vagyok.
A Miniben nincs előlapi kamera, csak a mini proban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!