Sony Ericsson Xperia Pro (mk16i) Vs. Sony Sola?
Egy mag 1GHz, teljes kiosztású qwerty billentyűzet, 8 MP-s kamera, EXMOR-R, nagyobb kijelző
Vagy
Két mag 1Ghz, 5MP-s kamera, kisebb kijelző, floating touch (nem kell hozzáérni a kijelzőhöz, ez weboldalak böngészésénél lehet hasznos)
Igazából ez a de döntésed, hogy melyiket szeretnéd jobban, de ha engem kérdezel szerintem nem éri meg két mag, és a floating touch miatt a Solát venni. Én az Xperia Pro-t venném.
Ki mondta hogy nem ugyanakkor?? Jaj de buta vagy.
Sola sokkal értelmesebb.. 8megapixel hova? qwerty minek? feleslegesek.. 2 magnak több értelme van..
8 megapixel kifejezetten jó....nem értem hogy mi abban a felesleges o.O bár én egy 24 megapixeles Nikonnal fotózok, ahhoz képest ez semmi, de legalább mindig a zsebemben lehet.
A qwerty pedig fasza, gyorsabb vele, és nem kell a képernyőre tapadni, ha az embernek ráált a keze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!