Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Mini tulajdonos...

Candykiller kérdése:

Samsung Galaxy Mini tulajdonosok, Elégetettek vagytok a mobiltelefonotokkal?

Figyelt kérdés
Nem olyan válaszokra vagyok kiváncsi akik csak úgy lefikázzák úgy h nem is olyanjuk van, és nem kérek huawei/sony ericsson live/ tökömtudjamilyen ajánlgatásokat. Köszönöm.:)

2012. júl. 28. 20:18
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Had kérdezzek valamit, attól, aki azt mondta, hogy kétféle ember létezik. Annak, aki még nem látott ennél jobb telefont és teljesen elégedett vele, boldog vele, annak miért kéne jobb telefonokat mutatni? Lehurrogni, hogy csak azért vagy boldog, mert jobbat még nem láttál? Mit számít, hogy jobb telefonnal is lehetne boldog, ha ezzel is az? Nem a lényeg, hogy Ő maga szeresse a telefonját és elégedett legyen vele? Valószínűleg, ha nem lenne az, lecserélné egy jobbra. De mi értelme jobbat venni, ha boldog valaki ezzel is?
2012. aug. 5. 12:12
 32/42 anonim ***** válasza:

Ne is erőlködj.Ezeknek mondhatsz akármit teljesen bele vannak b*zulva a sony ericcsonba meg a Huaweibe.Amugy tökéletesen igazad van.

2012. aug. 5. 12:47
 33/42 A kérdező kommentje:

30. nagyon szépen köszönöm a segítséged, de a tesztet már vagy 20-x elolvastam:) de köszönöm<3

31 és 32, teljesen igazatok vaan (:

volt egy Sony Ericssonom, kb.3 hónapja vol meg, mikor már problémák voltak vele és szervizelni kellett-,-

a mamámnak már 9. éve Samsungja van, semmi baja, egyszer nem látott szervízt;) szóval, ennyit a Sony Ericssonról számomra:P egyébként mint már mondtam, nincsenek nagy igényeim, nem 30as üzletember vagyok, hanem egy 13 éves lány.:) és mindenkinek nagyon szépen köszönöm a segítséget. :)

2012. aug. 5. 13:25
 34/42 anonim ***** válasza:

ma 13:25

A link nem a teszt. A telefon fóruma.

2012. aug. 5. 14:09
 35/42 A kérdező kommentje:
oh neharagudj:D akkor megnézem;)
2012. aug. 5. 21:26
 36/42 anonim válasza:
nekem is galaxy minim van, rohadtul megbántam..1 éves múlt és holnap megy a szervízbe..akad,fagy,a vissza gomb,és a bill.zár gomb nem működik 2 napja..(nemvolt leejtve és nem is ázott be). sms-t nem tudok küldeni, mert olyan, mintha meg se írtam volna..eltűnik valahol..ha sms-t írnak azt nem kapom meg..ma reggel be se tudtam kapcsolni, a töltést nem vette fel stb. az angry birds akad rajta..nem gyengén..szóval én tuti nem venném meg újra..és ha a szervizbe meg is csinálják, akkor is megy a fiók aljába kb..inkább veszek egy normálisat..
2012. aug. 6. 08:28
 37/42 anonim válasza:
utolsó vagyok..és lemaradt, hogy fél percenként ki-be kapcsolgat..azt mondják, hogy a szoftverfrissítés után még jobban széthullik majd..
2012. aug. 6. 08:33
 38/42 anonim ***** válasza:

Használtan vettem, gsm boltba. Tökéletesen működik. Van rajta néhány kedvelt app, hogy a magam kedvére legyen alakítva. Metróban netezek, gyors. Wifizek...megtalálja, amit kell.

Minden telefonból van hibás darab már a gyárból. Aki kifogja, naná, hogy szidja.

2012. aug. 6. 10:36
 39/42 A kérdező kommentje:

Ha Galaxy Y-t vennék jobban megérné?

csak ez a 2 jöhet szóba!

2012. aug. 11. 10:03
 40/42 Lacixy1997 válasza:
Nemigazánn
2012. aug. 11. 11:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!