Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Mini tulajdonos...

Candykiller kérdése:

Samsung Galaxy Mini tulajdonosok, Elégetettek vagytok a mobiltelefonotokkal?

Figyelt kérdés
Nem olyan válaszokra vagyok kiváncsi akik csak úgy lefikázzák úgy h nem is olyanjuk van, és nem kérek huawei/sony ericsson live/ tökömtudjamilyen ajánlgatásokat. Köszönöm.:)

2012. júl. 28. 20:18
1 2 3 4 5
 11/42 anonim válasza:
57%
Igen, tökéletes a kis telcsi, gyors, minden app fut rajta, szép a külseje, jó a mérete, szép a képe, szép a felbontása, nem pixeles, jó a hangja. Nem fagy le, A kamerája nem első osztályú, de nem is arra való, arra a komolyabb telefonok valók. Az aksija nem bír túl sokat, de battery saverrel megháromszorozható.
2012. júl. 30. 12:53
 12/42 anonim válasza:
44%
És ami fontos: egyedül a samsung telefonokban nem kellet még csalódnom!
2012. júl. 30. 12:55
 13/42 A kérdező kommentje:
köszönöm:) nekem is ez lesz a 3. samsungom, ami más telefonom volt eddig minddel volt probléma csak a 2 samsunggal nem :) és nagyon úgy néz ki h ilyen telom lesz:) köszönöm mindenkinek hogy írtatok ha valakinek van tapasztalata írhattok még nyugoddtan <3
2012. júl. 30. 15:03
 14/42 anonim ***** válasza:
38%

Minden app fut rajta? Tessék itt van ez, szólj, ha elindul, rögtön veszek egy olyan telefont:

[link]

Szép a képe/felbontása? 240x320 egy 3.14"-es kijelzőre hogy lenne már szép? 320x480 lenne az még oké, de ez így egy pixeles FOS a 127 PPI-jével.

Gondolom HTC/Sony/Apple telefonod még nem nagyon volt, azokban sem kell csalódni, és jobbak a Samunál.

2012. júl. 30. 20:18
 15/42 anonim válasza:
75%
Igen, nem vagyok annyira otthon a témában, viszont a kérdező általánosságban érdeklődött, én elmondtam a személyes tapasztalataimat, valószínű nem olyan, mint egy Apple, viszont szerintem igazán nőies telefon, és számomra a kijelzője is megfelel a felbontással együtt... 5. voltam.
2012. júl. 31. 00:33
 16/42 A kérdező kommentje:

14. válaszoló! Én nem ilyen játékokat játszanék rajta:D

max. fruit ninja, angry birds, stb... :)

2012. júl. 31. 10:03
 17/42 anonim ***** válasza:
83%

Van egy rossz hírem, már egy Angry Birds is akad rajta.

Lehet az első fejezet még nem (amúgy az is, de csak ritkán, és még nem olyan vészes), de később, amint komolyabb pályák vannak több elemmel már összefosta magát a telefon.

Egyébként gondoltam, hogy nem ilyen játék kell, de #11 azt írta "minden app fut rajta", gondoltam dobok egy példát, ami rögtön el sem indulna.

Egy Where's My Water is elég szarul megy rajta, pedig grafikailag az sem néz ki valami nagy számnak, és ha kicsit többet játszanék még tudnék mondani ezer játékot, ami 2D-s és mégsem megy rajta.

Nem lenne olyan rossz telefon, ha nem lenne hasonló árban milliószor jobb. Konkrétan a SE Live with Walkman-re gondolok, vagy Xperia Mini, vagy valamelyik Huawei.

És még ha valakinek tetszik is a Galaxy Mini (magyarul ha valakinek eddig csak Galaxy Mini volt a kezében) még annak is el kéne ismernie, hogy a kijelző hatalmas fekete pont a telefonnak, mert rohadt pixeles.

2012. júl. 31. 11:11
 18/42 anonim ***** válasza:
46%
Csak úgy megsúgom hogy még a Critical Strike Portable sem akad rajta.De gondolom kérdező ezzel sem szeretnél játszani.Amugy keresztanyumnak ilyenje van és ő is nagyon elégedett.Neki ez már a 7.samsungja igaz ez az első okostelója.:D Ő sem csalódott még egyszer sem ezekben a telókban.Nőknek főleg fehérben nagyon ideális.Tud mindent amit kell.
2012. júl. 31. 12:47
 19/42 anonim válasza:
67%
én kb három napja kaptam és nagyon szeretem akárki akarámit mond.. én csak ajánlani tudom :)) és akkor előre is boldog szülinapot!:D
2012. júl. 31. 15:21
 20/42 anonim válasza:
Amikor megvettem,minden annyira jó volt rajta,és még kedvezményt is kaptam hozzá.Gondoltam nekem nincsenek nagy igényeim,kihangosító,pár babra játék,fotózás,videózás,sms,email.Az első meglepi a net megnyitásánál jelentkezett,nem nyitott meg,én pedig nem akartam állandóan fent lenni,mert az akku lemerül tőle.Rájöttem csak egy jó softver frissítés és megszűnnek a gondok.Bedugtam a laptopra,nem csatlakozott,ezért hiába minden nem lehet elindítani a frissítést.Keresem a softvert,sehol semmi,csak egy samsungos fityisz.Irány az iroda a T-pont,ahol közölték,kikapcsolom-bekapcsolom és minden reggel újraéled.A softver frissítésről pedig mondjak le,mert lefagy az egész teló és annyi neki.A telefon már nem ment fel internetre sehogyan sem,a softver régi verziója szétment,ma már csak telefon,sms,videó,fotó.Legutóbb a fotó is beakadt,úgyhogy mint a tíz kicsi indián a sivatagban mindig valamit elveszítek a kicsi igényemből a telefonnal kapcsolatban.Utolsó dobása az lett,hogy diszkólámpának képzelte magát,és éjjel nappal villog a képernyője,mintha sírna nekem,hogy új softvert szeretne és közben leeszi az áramot az akkuról.Ma a nokia telefonomon telefonálok megint,régi kőkorszaki,de nincsenek ilyen fura dolgai.
2012. júl. 31. 19:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!