Samsung Galaxy Mini tulajdonosok, Elégetettek vagytok a mobiltelefonotokkal?
Minden app fut rajta? Tessék itt van ez, szólj, ha elindul, rögtön veszek egy olyan telefont:
Szép a képe/felbontása? 240x320 egy 3.14"-es kijelzőre hogy lenne már szép? 320x480 lenne az még oké, de ez így egy pixeles FOS a 127 PPI-jével.
Gondolom HTC/Sony/Apple telefonod még nem nagyon volt, azokban sem kell csalódni, és jobbak a Samunál.
14. válaszoló! Én nem ilyen játékokat játszanék rajta:D
max. fruit ninja, angry birds, stb... :)
Van egy rossz hírem, már egy Angry Birds is akad rajta.
Lehet az első fejezet még nem (amúgy az is, de csak ritkán, és még nem olyan vészes), de később, amint komolyabb pályák vannak több elemmel már összefosta magát a telefon.
Egyébként gondoltam, hogy nem ilyen játék kell, de #11 azt írta "minden app fut rajta", gondoltam dobok egy példát, ami rögtön el sem indulna.
Egy Where's My Water is elég szarul megy rajta, pedig grafikailag az sem néz ki valami nagy számnak, és ha kicsit többet játszanék még tudnék mondani ezer játékot, ami 2D-s és mégsem megy rajta.
Nem lenne olyan rossz telefon, ha nem lenne hasonló árban milliószor jobb. Konkrétan a SE Live with Walkman-re gondolok, vagy Xperia Mini, vagy valamelyik Huawei.
És még ha valakinek tetszik is a Galaxy Mini (magyarul ha valakinek eddig csak Galaxy Mini volt a kezében) még annak is el kéne ismernie, hogy a kijelző hatalmas fekete pont a telefonnak, mert rohadt pixeles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!