Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Mini tulajdonos...

Candykiller kérdése:

Samsung Galaxy Mini tulajdonosok, Elégetettek vagytok a mobiltelefonotokkal?

Figyelt kérdés
Nem olyan válaszokra vagyok kiváncsi akik csak úgy lefikázzák úgy h nem is olyanjuk van, és nem kérek huawei/sony ericsson live/ tökömtudjamilyen ajánlgatásokat. Köszönöm.:)

2012. júl. 28. 20:18
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

Akkor a tied gyári hibás volt.Ilyen nem sűrűn fordul elő ezzel a telóval,sőt...szinte soha.Többnyire a szép stabil működés a jellemző.

2012. júl. 31. 19:57
 22/42 A kérdező kommentje:
minden választ köszönök:D megoszlanak a vélemények de azért a tulajdonosok többsége elégedett!! :)
2012. júl. 31. 22:01
 23/42 Sophie-Mila válasza:
Én ma kaptam de az egyik ismerősömnek is ilyen telefonja van és ő nagyon elégedett vele. Én is nagyon szeretem, bár ez a telefon inkább azoknak való, akik inkább csak telefonálni játszani, meg zenét hallgatni szeretnének rajta. A fényképezőjével nekem nincs akkora problémám, elmegy. Amúgy jó kis telefon
2012. aug. 2. 19:06
 24/42 A kérdező kommentje:

köszönööm.:$$

amit én szeretnék rajta csinálni:

-zenét hallagtni

-fotózni és megszerkeszteni őket

-facebook,youtube

-játék (NEM komoly játékok, csak pl. angry birds, fruit ninja, doodle jump, stb...)

kb. ennyi.:) most egyébként Samsung S5230-am van.

2012. aug. 2. 21:42
 25/42 anonim ***** válasza:
Hát ezekre teljesen jó.
2012. aug. 3. 08:15
 26/42 Lacixy1997 válasza:

Ha galaxy minit veszel/kapsz akkkor az netre zenére fotóra elég(mármint ha nem ba***a szét a szemed a kijelző)meg játszhatod rajta max a Gta3-at de erősebb játékra nem alkalmas.

Én emiatt cseréltem le. És én is soniericssont ajánlanák ebben az árktban.

2012. aug. 3. 09:02
 27/42 A kérdező kommentje:
nekem ezekre jo lesz:)
2012. aug. 3. 09:05
 28/42 anonim ***** válasza:

Nem oszlanak meg a vélemények, csak két fajta ember van:

1) akinek nem ez a legelső telefonja, és ért hozzá, ezért tudja mit tud (inkább mit nem tud) a telefon

2) a hozzá nemértők, akik tökéletesen elvannak vele mivel nem tudják, hogy egy jobb telefon mennyivel többet tud

Egyébként fotózásra és szerkesztésre nem alkalmas, de facebook/zene és nagyon alap játékok még elmennek rajta.

2012. aug. 3. 11:26
 29/42 A kérdező kommentje:
ok:))
2012. aug. 3. 20:57
 30/42 anonim ***** válasza:

[link]

Olvasd végig:))

2012. aug. 4. 23:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!