Szerintetek jó telefon a HTC Sensation XE?
a sense sokkal felhasználóbarátabb és érdekesebb rendszer mint a touch wiz a samsungokon. én szeretem amugy a samsungokat de nem veszek csak és kizárólag a touch wiz miatt. lehet hogy nem annyira kiffinomult a sense (mivel nem akkora cég a hátc mint a samsung) többeknek megnyerő lehet. ÉN HTC One x-re pályázom. Lehetőség szerint a legjobb. többen mondják hogy a galaxy s3 veri de olyanok még nem vettek s3-at és one x-et sem mert az s3-asok többek között a baráti körömből, cserélik le one x-re a sense és a kialakítás miatt. Én csak annyit mondok hogy eléggé drága árat szabtak az s3-na ahhoz képest hogy mennyire lemarad a htc-one x től ( pl anyaghasználat, alaplap minőség) DE Nyugodt szívvel ajánlom a galaxy s2-őt ami ugyancsak plasztik de veri a htc sensation kategóriát (pl azért mert a htc sensationok nagyon porosodnak belülről a kijelző alatt)(beleértve az xe-t is) Nekem ez a mai telefonok sorrendje asszerint hogy melyiket választanám:
: 1 HTC One x
: 2 Samsung Galaxy s2
: 3 Samsung Galaxy s3
: Sony xperia s
: HTC Sensation XL
: Iphone 4s
: SE. Xperia Arc s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!