Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek jó telefon a HTC...

Gycsbalint kérdése:

Szerintetek jó telefon a HTC Sensation XE?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Jelenleg egy samsung galaxy minim van de nagyon lassú és eléggé elavult telefon már. Nagyon kíváncsi vagyok hogy nektem mi a véleményetek róla hogy szerintetek megéri-e megvenni vagy sem.

2012. júl. 26. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
HTc nem vennék a sense miatt, de egy samsung galaxy s 2 már nem semmi. :)
2012. júl. 27. 22:57
 2/5 anonim ***** válasza:

a sense sokkal felhasználóbarátabb és érdekesebb rendszer mint a touch wiz a samsungokon. én szeretem amugy a samsungokat de nem veszek csak és kizárólag a touch wiz miatt. lehet hogy nem annyira kiffinomult a sense (mivel nem akkora cég a hátc mint a samsung) többeknek megnyerő lehet. ÉN HTC One x-re pályázom. Lehetőség szerint a legjobb. többen mondják hogy a galaxy s3 veri de olyanok még nem vettek s3-at és one x-et sem mert az s3-asok többek között a baráti körömből, cserélik le one x-re a sense és a kialakítás miatt. Én csak annyit mondok hogy eléggé drága árat szabtak az s3-na ahhoz képest hogy mennyire lemarad a htc-one x től ( pl anyaghasználat, alaplap minőség) DE Nyugodt szívvel ajánlom a galaxy s2-őt ami ugyancsak plasztik de veri a htc sensation kategóriát (pl azért mert a htc sensationok nagyon porosodnak belülről a kijelző alatt)(beleértve az xe-t is) Nekem ez a mai telefonok sorrendje asszerint hogy melyiket választanám:

: 1 HTC One x

: 2 Samsung Galaxy s2

: 3 Samsung Galaxy s3

: Sony xperia s

: HTC Sensation XL

: Iphone 4s

: SE. Xperia Arc s

2012. júl. 30. 21:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a sense telefonokat úgy nem szeretem...A HTC nincs semmi bajom, mert szép telefonok kívül. érdekes nálam fordítva volt :DD Én a htc one x adtam el és vettem helyette galaxy s 3..és ez nekem kézenfekvő, lehethogy mivel galaxy s volt az előző telóm. De próbáld ki előtte nehogy úgy járj mint én!
2012. júl. 30. 22:42
 4/5 anonim ***** válasza:
és miért adtad el a htc one x-et? miben hibádzott? érdemes megvenni?
2012. aug. 1. 17:42
 5/5 anonim ***** válasza:
en rajottem hogy nekem nem kezenfekvo a sense. Nekem ugymond nehezebb volt samsungrol htc re valtani. es ami nem tetszett hogy mindig koszos lett mert nem muanyag. galaxy s 3 is feheret vettem eddig semmi panaszom nincs. Gyors, ugyes, nem akad.. csak ajalani tudom.
2012. aug. 1. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!