HTC Rhyme vagy Sensation? Lány vagyok tudom hogy a Rhyme csajosabb teló kinézetre, de engem érdekel a két telefon belső tudása pl. akku, proci stb.
HTC Sensation a nyerő:
- full HD felvétel
- 8MP kamera
- nagyobb kijelző és felbontás
- kétmagos, 1.2 GHz-es processzor
Nokia 3310.
A mai telefonok kivétel nélkül 1.5-2 napot bírnak, és akkor már nagyon örülünk.A motorola defy 3 napos üzemidejére meg egyenesen a remény könnyei szöktek a szemünkbe, hogy innentől kezdve lesz valami.De nem...
Azt kell itt megérteni, hogy a hardver rohamosan fejlődik, egyre nagyobb és nagyobb, erősebb gépeket csinálnak, az energia forrás pedig nem.Egyelőre a Li-ion a legjobb, 99,9%-os a hatásfoka, de hiába, nem tudja kiszolgálni ezeket a hardvereket elég ideig.
Olyan, mintha egy nagydarab evőbajnokot (vagy mit) naponta csak egy sajtos szenyával dobnál meg, hogy jól lakjon.
Én naponta töltöm a Desire-em.Örülök, hogy estig kibírja, más még ennyire sem szerencsés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!