Milyen jó új androidos telefont javasolnátok hasonló méretben mint a Samsung Galaxy mini 2 csak jóval nagyobb tudással?
Figyelt kérdés
Jobb kamera, elöl-hátul kamera, android 4.0, nagyobb memória, de ne legyen nagyobb mint a fent említett teló. Ár nem számít.2012. júl. 23. 16:37
11/17 A kérdező kommentje:
hát pl az alján a gomboknál az króm félkörív az nagyon nem szép meg h olyan nagyok az üres felületek a kijelző körül, bár ez nem biztos h élőben is így hatna, meg is fogom nézni őket, de azért maradnék ilyen nevesebb márkáknál meg ami már kép alapján is bejön. nem mondom h végül nem választanám ezt de előtte még jó lenne találni esetleg jobbat.
pl az "arc s" nem nézett ki rosszul de az meg már sztem elég nagy meg mintha nemis mai darab lenne..
2012. júl. 25. 16:45
12/17 anonim válasza:
Hát nem tudom az ericsson miért nem neves márka, de előbb gyártottak telefonokat, mint a nevesebb samsung...
13/17 A kérdező kommentje:
lehet , de a htc pl sokkal nevesebb meg most pörög a samsung is és az árukon is ez látszik.
2012. júl. 25. 17:37
14/17 A kérdező kommentje:
sztem egész jó pl a htc one s
de végül is arra jutottam h megnézem őket élőbe mert lehetetlen neten eldönteni, írják h mekkora de mégse lehet elképzelni..
azért köszi a segítséget :)
2012. júl. 25. 18:11
15/17 anonim válasza:
HTC wildfire s nem jön be?? egész jó kis teló, nekem samsung galaxy s van, nagyon imádom, de óriási telós ráadásul mostanábi állandóan lefagy, újraindul. :S
16/17 anonim válasza:
wildfire s?
Látszik, ismered...
17/17 A kérdező kommentje:
desire c lenne a legjobb csak azse jobb semmivel a galaxy mininél :/
2012. júl. 27. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!