Az akkuval nekem nincs gondom, teljesen átlagos. Én inkább azért haragszom kicsit, hogy egy ekkora méretű felsőkategóriás telefonba miért nem tudtak egy normális hangszórót belepakolni. Halk, ráadásul elég fülsértő is.
Kérdés: a Beats Audio-t hogy varázsoltad rá? Milyen pluszt ad? Még nem volt vele dolgom személyesen. Gondolom a gyári rendszerrel és Sense-el nem fog menni, ugye?
Your: Főzött romot használok.Egy Sensation-ből portoltat.Droid 2.3.5, Sense 3.5, Beats audio(de elvileg csak a gyári fülessel megy), Amaze cam, megy a 720p-s videofelvétel, meg f*sza az összes új HTC-s marhaság, ez a feljegyzések féle cucc, amibe lehet írni, képet rakni, meg hangot felvenni, akkor van ez a htc drive, meg miegymás, ami egy Sensation-ön is lenne.
A Beats-ről egyelőre nem tudok nyilatkozni, de van egy sennheiser fülesem, kipróbálom, hogy miben tud többet nyújtani, ha be van kapcsolva, vagy ha nincs.
A cpu meg performance módban maxon 806 MHz, minimumon 205(ha jól emlékszem), átlag használattal 3 nap.A RAM-ot most elnézve 190 használatban, 160 szabad.
Bocsi az offért.
Na, a kérdésedre válaszolva: a Beats boost-tal minimálisan, de erőteljesebben szól.Kicsit hangosabb, kicsit tisztább, és a mély dinamika tartományt is kijjebb tolja egy kicsivel, az erőteljesebb basszus érdekében.
720p-ben videózni meg felemás.Hol FC-zik, hol nem.De a beats boost egész jó.De ahogy néztem a neten, más rom alá is lehet telepíteni a beats boost-ot, nem kell neki sense, meg htc:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!