11/36 A kérdező kommentje:
Értem, hát mivel a jelenlegi rezisztív kijelzős Nokiám képe elég kakinak tűnik azután, mióta megláttam haverom iPhone 4-esét, olyan telit akarok, aminek már szép képe lesz. Még egy ismerősöm HTC-jének is sokkal szebb képe volt, az valami benga teló, talán valami HD.
2012. júl. 15. 19:34
12/36 anonim válasza:
iPhone 4-nek ma már nem olyan nagy durranás a kijelzője. Szép kijelzője ezen az áron a Sony Xperiáknak van például.
13/36 YourDestiny válasza:
Talán Desire HD? Még jóhogy! A Super Clear LCD és az iPhone retinája a két legjobb LCD kijelző. Már van SLCD 2, azt még nem láttam, de állítólag az LG Nova se semmi. A sima LED háttérvilágítású kijelzők már kicsit le vannak maradva, de azok se csúnyák. A sima TFT-LCD-t nem érdemes már venni, és semmilyen amoledet, akármilyen hiperszuper szerepel a nevében.
14/36 A kérdező kommentje:
Kicsit megzavarodtam :D
2012. júl. 15. 19:42
15/36 anonim válasza:
Amúgy az a HTC az valószínűleg Desire HD volt. S-LCD technológiát használ, bár elég alacsony felbontáson, ami egy elég fejlett megoldás (bár azóta már van S-LCD 2 pl a One X-ben is, ami szerintem az egyik legszebb az LG 4X True HD-IPS panelével karöltve)
16/36 YourDestiny válasza:
Ezek szerint tuti jó lett :) Már az SLCD is valami hihetetlen, nekem egy Desire-öm van egy ilyen kijelzővel, eddig nálam top, de amint írtam, még nem láttam az SLCD 2-őt :)
17/36 anonim válasza:
Érdemes megnézni, pláne HD felbontáson szinte lefolynak a színek a kijelzőről. Totál elaléltam tőle, pedig én is aztán Sensation XE-hez vagyok szokva.
18/36 A kérdező kommentje:
Akkor valószínűleg ezért tetszett a benga kijelzője. Igen, szerintem ő az, Desire HD, ahogy írjátok :D Szerintetek mi lenne jó vétel ebben az árkategóriában? De tömegtelefont nem akarok :(
2012. júl. 15. 19:48
19/36 YourDestiny válasza:
Azta! Annyival jobb? Valami brutálisat művelhettek. Ne mááár! Még nem akarok váltani, legalábbis nem tervezem :D
Kérdező: Xperiák, HTC-k.
20/36 A kérdező kommentje:
Hát az az igazság, hogy én Nokiás vagyok, a Sonytól félek kicsit. A HTC-t nem túlzottan ismerem, de sok jót hallani róla, átfutom őket :)
2012. júl. 15. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!