Samsung Galaxy W - Ace ~megéri?
Árban a Galaxy W 55rugó, az Ace 30 rugó.
Képességeiket nézem, és nem tudom eldönteni hogy megéri-e az árkülömbséget. (2évre)
Fényképezés, filmnézés, alkalmazások futtatása, böngészés, kb ezek a felhasználási kör "alanyai" :)
Ha kardveresen is erős telefon kell, méretben is kell a nagy, a film miatt, és a kényelmes böngészés miatt, akkor a Galaxy W árából lazán kijön egy Alcatel OT-995.
Jobb, mint a W.Messze jobb.
Ha egyszer a Galaxy W árt mondtam, hogy abból ki jön, amit te 55-re lőttél, akkor miért 20-ért akarod megvenni?
A T-nél a legdrágábban, tehát Domino csomagban 55 a boltban az OT, webshopban 48, vagy 50, pontosan nem tudom.
Viszont: 4,3-as kijelzőméret(mint az SGS2-esnek), 1,4 GHz processzor,Adreno 205 GPU-val ARMv7 utasításkészlettel(ugyanez a SOC van a Galaxy W-ben és az S+-ban, vagy az SE Xperia Arc S-ben), hdmi csatlakozó az micro usb mellett, és ICS update lesz rá hamarosan.
Ezért éri meg jobban beruházni rá.
Értem akkor valószínűleg W lesz.
HDMI csatlakozó? :) Az már majd engem is érdekel :-)
Mégiscsak a W mellett döntesz?
Ha azt is vennéd meg, sebaj, max találkozunk újra, hamarosan.
"de nálam a belső számít a telefonoknál :)"
Ahhoz képest sorolgatod itt szépen az elavult armv6-os telókat:Galaxy Ace, Wildfire S.
Ha már wildfire s, akkor az ugyanakkora méretű, de armv7-es sony live with walkman, de inkább az alcatel ot-995.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!