Mi az a Superuser acces? Vagy más root? (rootolással kapcs. Lejjebb) LÉCCI OLVASD EL
Galaxy Y-om van. Megszereztem .zip fájlban az Android 4.1 JellyBean-t . Youtube-on azt láttam, hogy egy ClockWordMod Manager (lehet hogy pontosan nem így van írva) nevű programmal lehet elérni. Amikor ezt megnyitom, ezt a választ kapom:CMW Manager needs SuperUser accces to function! Mi az a SuperUser, vagy van más program amivel rootolhatnám az Y-t?
+segítség is jöhet (akár privátban[e-mail] vagy link
Egyetértek 91621-val.
Mellesleg ne linkelgesd sehova a kérdést,tökre idegesítő. -.-
Tényleg ennyire hülye vagy, vagy csak megjátszod?
Ahogy írtam pm-ben, amit linkeltél jelly bean .zipet, az egy Galaxy Nexus OTA ROM, GALAXY NEXUS telóra a fejlesztőknek.A google kiadja a megjelenés után a romokat a fejlesztőknek, valószínűleg ezt szedhetted le, de ha nem akarod kitéglázni a telefonodat, akkor meg sem próbálod az Y-ra felpakolni.
Van még iOS5 és WP7?Használd egészséggel, csak a helyet fogja a winchesteren...konkrétan a segged kitörölheted vele, ugyanis egyik sem fog működni neked androidos telefonon.
Továbbá a Bada sem, de ha az ICS rom is hivatalos OTA Rom, akkor 140%, hogy az sem fog működni.
Most nétem utána, ics alapon még Custom rom sincs Galaxy Y-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!