Vettem a T-mobile-nál S. E Mini Pro telefont, ha kirootolom ugrik a garancia?
Néhány játékot csak root joggal lehet telepíteni.
Érnek hátrányok ha kirootolom a telefont? (Még a Garanciavesztésen kívül)
Pl, Avatar, final fantasy 3
Ha új ICs-t teszek rá azokból lehet gond, hogy nem kompatibilis rá vmi?
nem értek nagyon az androidhoz
Ezek max azért nem kompatibilisek, mert nem mini prora vannak optimalizálva.
Amúgy...ICS....ics alatt minden meghülyül, ami addig jól ment, az ics alatt vagy fc-zik, vagy megfagy, vagy nagyon akad, az ics nincs jól optimalizálva, és csak eyecandy.Ha elfogadsz egy tanácsot, akkor maradjon a rendszer GB, azzal nincsen semmi gond.
Kompatibilitási gondod van, olyat verziót keres ami adreno-ra van optimalizálva, mondjuk a mini pro nem a bika GPU-ról híres.
ICS-vel való gondot nem kell eltúlozni meg kell keresni az adott progi friss verzióját. van egy olyan érzésem te crackelt verziót akarsz felrakni, és lehet még legelső 1.0 verziója a progiknak amik GB-re optimalizáltak!
Köszi a válaszokat.
Valami olyasmit hallottam régebben hogy a google marketről nem enged majd letölteni ha rootolod a telefonodat, vagyis a google nem szereti, ha belepiszkálsz a rendszerbe.
Az ICS mennyivel jobb?
Azért kérhet egy játék root jogot mert crackelt?
Ez az adreno micsoda? Nem igazán értem.
Eddig nagyon megvagyok elégedve ezzel a telefonnal.
Enyém rootolt, gond nélkül tudok letölteni marketről, amit olvastál a szokásos ijesztgetés. Microsoft is szereti csinálni:)
Minden játéknak futnia kell root nélkül amit felsoroltál, bár előfordulhat hogy az adott progit neked kell "crackelni" egy Lucky patcher progival ami rootot igényel!
Adreno a GPU neve, proci neve meg qualcomm. Telódban egy alap gpu van, vagyis előfordulhat bizonyos játékok képtelenek futni, ennek érdemes utánanézni. Google play kiírja kompatibilis-e atelóddal az adott progi!
Köszi!
Én csak annyit tudok, hogy ennek snapdragon procija van, a GPU-t nem. Úgy rootoltátok, hogy garaciás a teló?
Lehet ma este én is kirootolom. Igazából nem annyira zavar, hogy nem tudok ezekkel a játékokkal játszani, meg még azt is túlélem, hogy néhány gyári szemét a telefonom van, más elönyöm nem származna belőle igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!