Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy s-re van/lesz ics?

Samsung galaxy s-re van/lesz ics?

Figyelt kérdés
2012. júl. 14. 21:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Hivatalosan nincs.
2012. júl. 14. 21:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Lesz vajon hivatalosan is? köszi a választ
2012. júl. 14. 21:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Kb egy éve semmilyen support nincs SGS-re, nemhogy hivatalos ICS.De lehet, hogy régebb óta megszüntették a supportot.Hivatalosan 2.3.6-ig van rá OS.
2012. júl. 14. 21:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Hi 91621 :D Sebaj nekem tökéletes a gyári 2.3.3 android is :) köszi a válaszokat :)
2012. júl. 14. 22:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Csumi. :D

A 2.3.4, 2.3.5 úgyis csak bugfix, érdemi változás 2.3.3-hoz képest leginkább a 2.3.6/7-ben van, de ott sincs túl sok minden új.

2012. júl. 14. 22:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Én azt mondom, hogy a gyárihoz nem kell nyúlni, ki van az jól találva. A legtöbb panasz, meg segítség kérés a rootolás meg egyéb hülyeségek miatt szokott jönni :) Én nem mernék itthon neki állni és berhelni, csakis valami szervizben frissítetném. Persze aki ért hozzá..annak hajrá :D
2012. júl. 14. 22:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Teljesen jogos meglátás, sokan mégsem látják be. :D
2012. júl. 14. 22:39
 8/8 anonim ***** válasza:

A gyári TouchWiz jól van kitalálva? Ilyet sem hallani minden nap.

Sok kérdés meg azért van a root/custom ROM miatt, mert az emberek bénák/hülyék.

Ha eltudnák olvasni azt a rohadt tutorialt, akkor semmi gond sem lenne.

Én is mikor elsőnek rootoltam a telómat/raktam rá custom ROM-ot egyáltalán nem értettem hozzá, azt se nagyon tudtam mit jelent ez, de elolvastam a tutorialt és minden gond nélkül ment.

2012. júl. 14. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!