Van olyan telefon amibe nincs képszerkeztő alapból a telefonon? (wifis-xperia)
Sehol sem találom benn sem az időzítőt, sem hogy hol lehetne megszerkezteni, azt hittem ilyen komolyabb Wifis telefonba már csinálnak képszerkeztőt, meg időzítőt is.
Mivel Samsung Champsembe van, azt gondoltam xperiámba is kellene lennie...De sehol semmi, én nem értek még hozzá, vagy a wifis telefonba nem raknak, azért mert úgy gondolják, ezerféle programot lehet rá rakni, és felesleges?
Azért egy Champ és egy akármilyen xperia nagyon nem egy kategória. Az X8-as hiányosságait lehet pótolni alkalmazásokkal egy Champ esetén meg erre semmi esély. Pl. van a Photoshopnak androidos változata, meg azon kívül egy rakat képszerkesztő. Lemerem fogadni, hogy ezek a képszerkesztők mindenben jobbak mint a Champ képszerkesztője.
Időzítő: gyári kameraalkalmazásnál ott kellene lennie a kamera beállításoknál. Mindenestre ha sehol se lenne akkor ott a ZoomFX, Camera 360, lg camera stb. ami azért jóval több funkcióval rendelkeznek mint a gyári.
Lehet kicsit fapados első ránézése egy androidos telefon, de ami alaklmazás csak kellhet megtalálható a Play-en.
Csak annyira hülye vagyok, hogy írok telefonos googleba mindent, és fogalmam sincs mégis mit töltsek le, hogy legyen egy okos képszerkeztő rajt...=/
pff buta vagyok ehhez a telefonhoz : D az a szerencsém, hogy egy forint sincs rajt, így nem tud mit leszedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!