Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van olyan telefon amibe nincs...

Van olyan telefon amibe nincs képszerkeztő alapból a telefonon? (wifis-xperia)

Figyelt kérdés

Sehol sem találom benn sem az időzítőt, sem hogy hol lehetne megszerkezteni, azt hittem ilyen komolyabb Wifis telefonba már csinálnak képszerkeztőt, meg időzítőt is.

Mivel Samsung Champsembe van, azt gondoltam xperiámba is kellene lennie...De sehol semmi, én nem értek még hozzá, vagy a wifis telefonba nem raknak, azért mert úgy gondolják, ezerféle programot lehet rá rakni, és felesleges?

2012. júl. 12. 22:07
 1/5 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen telefonról lenne szó, bocsánat ez lemaradt:)

2012. júl. 12. 22:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Azért egy Champ és egy akármilyen xperia nagyon nem egy kategória. Az X8-as hiányosságait lehet pótolni alkalmazásokkal egy Champ esetén meg erre semmi esély. Pl. van a Photoshopnak androidos változata, meg azon kívül egy rakat képszerkesztő. Lemerem fogadni, hogy ezek a képszerkesztők mindenben jobbak mint a Champ képszerkesztője.

Időzítő: gyári kameraalkalmazásnál ott kellene lennie a kamera beállításoknál. Mindenestre ha sehol se lenne akkor ott a ZoomFX, Camera 360, lg camera stb. ami azért jóval több funkcióval rendelkeznek mint a gyári.

Lehet kicsit fapados első ránézése egy androidos telefon, de ami alaklmazás csak kellhet megtalálható a Play-en.

2012. júl. 12. 22:19
 3/5 A kérdező kommentje:

Csak annyira hülye vagyok, hogy írok telefonos googleba mindent, és fogalmam sincs mégis mit töltsek le, hogy legyen egy okos képszerkeztő rajt...=/

pff buta vagyok ehhez a telefonhoz : D az a szerencsém, hogy egy forint sincs rajt, így nem tud mit leszedni...

2012. júl. 12. 22:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Felcsatlakozol egy wifi hálózatra, felmész Play-re (Market) ott találsz keresőt, beírod mit szeretnél (jelen esetben egy képszerkesztő, photo editor, picture editor) és már töltheted is. Nem kell hozzá sok ész.
2012. júl. 12. 22:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, lett egy képszerkeztő. Első nagyon jól leírta azt, hogy Champ a nyomába sincs...Nagyon okostelefon:) Kicsit ahhoz voltam hozzá szokva, és új, hogy ilyen okos pl: képszerkeztésben, mivel a számítógépem lassu, nem kell photoshopot letöltenem, meg semmit, mert telefonnal, nagyon gyorsan megszerkezhető egy kép, percek/de nem hazudok ha azt mondom,hogy másodpercek alatt:)
2012. júl. 12. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!