Samsung Galaxy Mini-hez milyen fülhalgatót ajánlotok?
Mennyi az a nem drága? :) Amúgy szerintem a Sennheiser-ek jók és azok között találsz 10 ezerét is. Volt már Sennheiser-em sajnos fél év után teljesen megtört pedig vigyáztam rá! Most egy 3000 forintos Panasonic-om van és az a meglepő, hogy simán van olyan jó mint a 10000-es Sennheiser o.O Sőt még a basszusa is olyan jó, ezen felül több mint fél éve gondtalanul működik! Egy kis kutakodás és meg is találtam neten (a dobozt kidobtam ezért kellet keresgélni a sok Panasonic füles között)
Köszönöm a válaszokat.:) Olyan 10.000 forint alatt gondoltam.:) Köszi, hogy rákerestél. Azt hiszem akkor kipróbálom azt.:D
Utolsó válaszadónak: Épp az a baj, hogy nem tudom megpróbálni az üzletben, mert nem engedik, hogy kicsomagoljam és azt mondták, hogy nincs más lehetőség rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!