Xperia U-t vagy Xperia Sola-t vegyek?
Sola-t vedd a bővíthetőség miatt szerintem.
Annyival nem kisebb, ha esetleg az volt előtte akkor eleinte egy kicsit furcsa lesz, de hozzászoksz.
Eleinte nagyon gondolkodtam, hogy a HTC One V-t is bevonom a választásba, mert lássuk iszonyatosan szép és a 4.0 Sense felület hát szerintem szemet gyönyörködtető... De aztán olvastam, hogy elsárgul a kijelző meg túlforrósodik és ehhez hasonlók pedig már ott tartottam, hogy a szépségéért lemondtam volna a 2 magról és az előlapi kameráról...
Nagyon köszönöm mindenkinek, most már biztos, hogy Sola-t veszek! :) Mondjuk előbb megnézem élőben, mert eddig csak képeket láttam róla...
Helyes. :)
Nekem eddig nem tetszettek az újkori Xperiák (ennek ellenére nagyon jó telefonnak tartottam/tartom őket, ajánlottam is mindenkinek), de a Sola engem is meggyőzött.
U-t vegyél ha villogni akarsz.(:szószerint)
Solat ha bővíthető memóriát és olyan kijelzőt hogy az ujjadat érzékeli ha felette van. ez a flotting touch.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!