Xperia U-t vagy Xperia Sola-t vegyek?
Figyelt kérdés
És egyébként sokkal kisebb a kijelzője a két telefonnak mint például a Samsung Galaxy S-nek?2012. júl. 12. 21:13
11/14 anonim válasza:
Van amikor igen de van amikor nah jó nagyon néha amikor hasznos.
A szolgáltató választásától is függ hogy milyen telót tudsz venni.
Árban nem nagyon különböznek.
Mert a T-mobil-nál U van de Sola nincs.
Telenor-nál Sola van de U nincs.
12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek, hogy válaszolt! :) Tegnap megnéztem T-mobile-nál az U-t és akkor megakadt a szemem az Xperia P-n... Először azon is gondolkodtam, de az ára miatt elvetettem viszont élőben olyan marha szép és gyors meg a mérete is pont akkora amekkorát szeretnék, hogy megveszem részletre náluk. :D
2012. júl. 18. 15:58
13/14 anonim válasza:
Gyujts p re iszonyatjó telefon én ez és az s között gondolkodtam de ez jobban megyozott!
14/14 A kérdező kommentje:
Hát azóta már megvan az Xperia S... lassan fél éve és imádom *.* :D
2013. febr. 15. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!