Mért mondják hogy a one x jobb mint a samsung galaxy s 3 mikor az s3 sokkal jobb?
Mi jobb benne?
A Hardware az talán egy hanygaf*sznyit jobb, mert Exynos vagy mi az isten de 1. a Tegra jobban kihasználja a procit 2. ilyen 4 magos miazisteneknél nem azt kell nézni hogy hú ez kevesebb nanométerből van csinálva meg ilyen baromságok.
HTC sokkal jobb
- Sense felület ami kb. 3x megeszi reggelire a Samsung Touch Wiz felületét (igen, tudom hogy az SIII-ban már nem ez a neve)
- Jobb anyaghasználat és összerakás
-Sokkal jobb és szebb kijelző (HOX=SLCD2 :P SGS3=Pentile Matrix WTFH?!
-Meg márkája maga a márka hogy HTC jobbá teszi mert a HTC prémium kategória (nem, nem vagyok fanboy).
Erre a Samsungtól mit kapunk egy 4magos telefonba,ronda kinézetet, gyengécske anyaghasználatot, semmit sem fejlődött kamerát és egy béna kijelzőt.
Ugyanúgy mint az S2-nél is volt, akkoriban az volt a legerősebb hardware, sőt még annál is erősebb talán, egy ilyen ócska, optimalizálatlan rendszerrel.
Amúgy meg gondolj csak vissza a NVIDIA (a HOX GPU-ját gyártja) k*rvajó játékokkal reklámozta a telefont,
a Samsung meg szaros Benchmark tesztekkel.
-.-"
#2-vel egyetértek, csak ismételni tudom.
Ráadásul nem csak hogy jobb, de még olcsóbb is.
Azért mondják, mert az úgy is van.
A 2. már elmondta.
Igen?
És ezt a hülyeséget ugye itt GYK-n olvastad ha jól sejtem.
-.-"""
Igen. A Sense 4.0 szaggat.... a Desire C-n. De nem az One X-en....
One X-en legalább vannak exkluzív játékok, nem úgy mint SGSIII-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!