ZTE Blade-t miért mondják, hogy sokkal jobb mint a Sony Ericsson X8?
X8: kisebb képernyő, jóval kisebb felbontás, kevesebb RAM,
kevesebb ROM..
ZTE: kevéssé ismert, talán kevéssé dizájnos, fentiek miatt nyilván kisebb üzemidő.
A döntés a Tied, nekem Bladem van, kiválóan teljesít (azért a vételárat se hagyjuk ki az értékelésből). Nem érdekel ki mit mond rá, engem az érdekel hogyan, mire tudom használni. Ha "kergetem", mint BÁRMELYIK mai okosat, fél nap alatt le lehet meríteni, ha 2-3 telefon naponta, akkor elmegy 5 napot..
Erősebbnek tűnik a zte blade, de szerintem az x8 megbízhatóbb.
Nekem most blade-m van, de már tele van vele a tököm, 2 hónap alatt már 3x cserélték garanciában.
Le akarom cserélni, de nem x8-ra hanem valszeg xperia mini pro-ra.
Azért mondják, mert nagyobb a kijelzője, több benne a ram stb.
De az x8 strapabíróbb és megbízhatóbb is.
Csomó ismerősömnek van mindkettő, de x8-al egyiknek sem volt problémájuk, viszont 3 ismerősöm is már járt a blade-el szervízben, kettőnek cserélték gariban a harmadik megúszta a soft újrahúzásával.
Pont a 4-szher kisebb felbontású és 3-szor kisebb szuepkicsi és nőies Mini Prora? :D
Amúgy az üzemidőben kívűl mindenben veri a Blade az X8-at.
4x kisebb felbontás?
320*480 vs 480*800.
Azért arra, mert annyi pénzem van és szerintem abban az árkategóriában nincs jobb.
Végül pedig az én blade-m a meghibásodások számában is veri a 2 munkatársam x8-át...
Bocs azt hittem X10 MINI PRO-t írsz.
Jobb nevet is adhattak volna a telónak mint pl: X11 Pro vagy ilyesmi :D.
De a mini Pro (a SIMA) 60.000-től kezdődik (nem tudom hogy ez GSM ár vagy nem)
Tőlem aztán kezdődhet 60000-től, inkább adok érte többet, de mégegyszer ilyen "nevesincs" telefon nem kell...
Erre a telefonra asszem igaz a mondás, hogy olcsó húsnak...
Inkább Meglepően olcsó kínainak meglepően jő lett. Attól még hogy te azt tapasztalod hogy sokszor romlik az csak az 1. szériában volt de az már rég elmúlt. Már nyugodtan lehet venni.
Ha neked lenne olyan Ace-d mint nekem (3-szor szervízbe volt már) te egy életre megutáltad volna a Samsingot. Én viszont nem utáltam meg. Még a telefont se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!