Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vélemények/tapasztalatok a...

Vélemények/tapasztalatok a Nokia telefonokról?

Figyelt kérdés

örülnék ha megosztanátok velem a saját tapasztalataitokat!!:)

köszi:)

2012. júl. 6. 10:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

hát köszönöm a válaszokat de én ma jutottam el arra pontra h a lehető legrosszabb telefon a nokia. az biztos h mikor csak tehetem mindenkinek terjeszteni fogom h mekkora egy szerencsétlen banda az ott. azt mondják a telefonomra h nem csrélik ki mert h "javítható" akkor kérdem én az elmúlt 6 alkalommal miért nem tudták megjavítani, az egész egy nagy rakás szemét több 10000 ft-ért ennyi erővel énis vállalhatnék javítást. és ezért kapják ott a pénzüket, a semmittevésért, hát gratulálok nokia remélem hamar lenyomják az androidos telók, remélem becsődöl az egész!!!

bocsi h itt panaszkodom de lehet h ezt ha vki elolvasa észhez tér és nem vesz nokiát, a környezetemben is akinek nokiája van az összesnek volt már vmi baja!!!

2012. júl. 9. 16:36
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

A HTC-vel vagyok pont így. Amúgy hatalmas ökrök ezzel a hozzáállással.

Ott a DELL például (tudom nem telefon de hasonlóan "romlandó árút" árusít) Meghibásodik a gépem. Másnap kijönnek (!!) elviszik megcsinálják visszahozzák. Tudom mi a baja. Elromlott a merevlemez. Nincs nyafi hogy megvizsgáljuk meg mittudomén. Be tudod szerelni? Igen. Másnap jön a futár az új vinyóval és elviszi a hibásat.

Ennek köszönhetik hogy a gyengébb hardver ellenére a következő gépem is Dell lesz és szerintem az azt következő is. Sőt amiben lehet ezt a márkát keresem.

HTC meg igaz megspórolt magának egy HD2es készüléket de hogy az életbe nem lesz többet ilyen telefonom az biztos.

A Nokiával ahogy írtam nekem pont jó tapasztalataim vannak. Most is itt figyel mellettem ez a vacak, bár már nem használom élesbe, de még mindig teszi a dolgát amikor kell :D.

2012. júl. 9. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!