Milyen telefont vegyek 40000-ig? (lent több. )
14 éves vagyok, valami jó, de nem túl drága wifis, androidos telefont szeretnék. Ne írjátok nekem a htc-ket mert a hideg ráz tőlük. Nem tetszenek. Jelenleg egy samsung s5230-om van.
Köszönöm a válaszokat.
"Csak erintosbol ez a jó csak ....tapasztalat.... "
Ekkora óriási nagy hülyeséget hogyan találtál ki????
Énis ugyan ilyen helyzetben voltam. Először a telenor one touch ot néztem ki.majd a zte skatet de azt mondtak h szar aztán a sony ericsson xperia minit de tul kicsinek talaltam a kijelzőét aztán kinéztem a live-ot . Olvastam róla egy csomó tesztet és nagyon megtetszett mondom HD videót csinál,jön rá az android 4
megis vettem. Először nem bántam.meg de mostmár kezdem észrevenni hogy nagyon kicsi a kijelzője. Tehát elsó
Cgmatula
A te fogantatasod is hülyeség volt honnan vették?
Én azt javaslom, hogy spórolj egy kicsit, és vegyél egy jobb telefont. Most az Alcatel OT-995-t ajánlanám, jó a processzora, nagy a kijelzője és a felbontása. Talán az aksi ami picit rossz, gyorsan merül.
Fent áll az esélye, hogy mire összejön egy kis pénz, addigra lesz jobb teló is, majd nézz jól körül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!