Milyen telefont vegyek 40000-ig? (lent több. )
14 éves vagyok, valami jó, de nem túl drága wifis, androidos telefont szeretnék. Ne írjátok nekem a htc-ket mert a hideg ráz tőlük. Nem tetszenek. Jelenleg egy samsung s5230-om van.
Köszönöm a válaszokat.
Első: Amint mondtál azt felejtsd el most azonnal. iOS fanoknak nem kell ideírni.
Kérdező: Egyetértek az utolsóval. +1 SE Live
Az android a 2 legrosszabb választás !az 1.a Windows phone
Ami tényleg jó az az iPhone ha nem azt veszel jobban jársz egy régi nokiaval ....
Nem értelek titeket komolyan...
Tényleg lehet hogy nagyszerű az a nyamvadt almákat forgalmazó cég, de nincs elég naggyal írva, hogy 40000-IG?!
Lehetnek akármilyen fantasztikusok a Steve Jobs-féle termékek, ha annyiba kerülnek, amennyit egy normál ember egy hónap alatt meg se keres... egy vicc...
Kedves kérdező, neked pedig valami SE példányt ajánlanák... Például egy X10 mini pro-t ha tetszik a QWERTY-s dolog, de ha kicsit komolyabbra vágysz, és még egy kicsit rászánsz, akkor mindenképp egy NEO-t mondanák!
Az X10 mini pro elavult,régi majdnem 2 éves. Az almáról amit mondtál egyetértek vele. A Neo az 40 felett van. SE Live
a legjobb ebben az árkategóriában
Na megint betévedt egy iPhone fan, aki megmondja a frankót...
Amúgy +1 a Live with Walkmanra.
Nem vagyok iPhone fan....
Csak erintosbol ez a jó csak ....tapasztalat....
Az arat tekintve tényleg drága...
A többi az egy borzalom 40alatt ....3GS meg van mar 50ert is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!