Milyen telefont vegyek? (többi lent)
már van két "kiszemelt". Mindegyikről olvastam már jót is és rosszat is. Samsung s5230-as telefonomat akarom lecserélni egy Samsung Galaxy Ace-re, vagy egy Samsung Galaxy Mini-re. Telenortól akarom kihozni, ugyanis előfizetéses vagyok, 2 évente lehet telefont kihozni, és olyan kellene, ami úgy előfizetésesen maximum olyan 20.000-be kerül. (Nem hiszem, hogy apum többet rászánna)
Nekem nem fontos, hogy full extrás legyen, nem sok mindenre kell, de szeretnék androidosat, mert azon elég gyors a net úgy hallottam. olyanok, hogy játékok nekem nem kellenek rá, szóval nem nagyon lesz mitől belassulnia.
Szerintetek melyik legyen? Vagy tudtok mást ajánlani ennyi pénzért?
Előre köszönöm a válaszokat!:)..remélem elég érthetően fejeztem ki magam
Én is Ace-t szeretnék venni. Külsőre is jobban tetszik, meg többet is tud min a Mini. Csak sok weboldalon láttam, meg itt GYIK-on is, hogy sokan szidják azért, mert lefagy, túlmelegszik és hasonlók(...)
Mondjuk én tutira nem terhelném játékokkal és hasonlókkal. Nekem jobban csak telefonálásra, netezésre, zenehallgatásra, és sms-ezésre kell.:')
akinek van személyes tapasztalata az írjon, sokat segítene(:
Kedves Anyám Lánya :-)
A fenti 2 közül az Ace a jobb.
Valószínű azt veszem.:)
Köszi a gyors válaszokat, még írhattok, úgy is jövőhéten kapok telefont, és jól akarok dönteni.:D..
értem.:)
bizonyára azt a telefont választom...külsőre is nagyon tetszik, meg belsőre is...a tudása nekem tökéletes.:D
Ne higgyél az Alcatel, Huawei fanokban!
Egyáltalán nem fagy, és nem is lassú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!