Milyen telefont vegyek? (többi lent)
már van két "kiszemelt". Mindegyikről olvastam már jót is és rosszat is. Samsung s5230-as telefonomat akarom lecserélni egy Samsung Galaxy Ace-re, vagy egy Samsung Galaxy Mini-re. Telenortól akarom kihozni, ugyanis előfizetéses vagyok, 2 évente lehet telefont kihozni, és olyan kellene, ami úgy előfizetésesen maximum olyan 20.000-be kerül. (Nem hiszem, hogy apum többet rászánna)
Nekem nem fontos, hogy full extrás legyen, nem sok mindenre kell, de szeretnék androidosat, mert azon elég gyors a net úgy hallottam. olyanok, hogy játékok nekem nem kellenek rá, szóval nem nagyon lesz mitől belassulnia.
Szerintetek melyik legyen? Vagy tudtok mást ajánlani ennyi pénzért?
Előre köszönöm a válaszokat!:)..remélem elég érthetően fejeztem ki magam
Köszönöm az eddigi válaszokat.:)
sokat segítettetek a döntésemben.:)
Hát úgy döntöttem, hogy szerintem Samsung Galaxy Ace-t veszek.(:
köszi mindenkinek a segítséget.:))
17:39 Mi a f*szér nem jó a Noki asha 302 telefon????
Ismerem a telefont nekem olyan van és nagyon imádom! 4-5 napig bírja általában az üzemideje! :)
És wifi-s meg a QWERTY bill. nagyon jó benne és mai gyártmányú telefon!!
És akkor a Nokia Lumia 900 is egy kínai szar vagy a többi Lumia?? csak azért mert te kitalálod ba+!
OMG te nagyon hülye gyerek vagy ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚRRRIISSSSTEEEEEENNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi a g*ci től nem jó az ASHA??????
mert te elképzeled hogy szar!!
Mondj csak három rossz tulajdonságát a nokia asha 302 nek (kettő is elég) hogy rossz telefon és akkor elhiszem neked hogy rossz de hogy meg sem magyarázod csak rábaszod hogy rossz az tiszta értelmetlen -.-!!!Ki ne találd már hogy te alapítottad a Facebook-ot! LOW
Várom a magyarázatot hogy miért szar!
Hasonlítsd össze a Live with walkman-el és csak rossz tulajdonságia lesznek, szar a kamerája,symbian-os, a képernyőjénél még az én régi nokia 6234 képernője is jobb,megehát a hardvere talán 2 évvel ezelött lenne elogadható, ennél még az Ace is jobb.Vess csak egy pillantást erre:
U.I.:A facebook hogy jön ide?Egyébként nem én alapítottam, nyugi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!