Érdemes lesz megvárni az új iphone-t vagy vegyem meg most a sgs3-at?
Figyelt kérdés
szeretnék új mobilt Venni most egy sgs-em van és sgs3-ra vagy majd az új iphone-ra cserélem vagy iphone 4s-re
szerintetek melyiket lesz érdemes megvenni ?
samsung galaxy s3
iphone 4s
új iphone?
ti melyiket vennétek és miért?
előre is köszi a válaszokat :)
2012. júl. 4. 23:54
1/8 anonim válasza:
Várd meg az új ájfónt vagy vegyél One X-et. Az S3 nem éri meg.
2/8 anonim válasza:
minden ami áj-jal kezdődik szar. szerintem. habár lehet egész jó lesz az új iphone.
3/8 anonim válasza:
Android után szerintem kicsit furcsa az iPhone.
Én maradnék az android mellett.
4/8 bp1985 válasza:
Ugyanúgy túlárazott lesz, mint eddig voltak.
5/8 anonim válasza:
Én mindig is utáltam a Galaxy nevű telefonokat de azt kell mondanom hogy az SGS3 tényleg jó telefon a Iphone 5 ben egy 2 magos processzor lessz úgytudom az ami most az Ipad3(a legúljabb Ipad) ban van én ebben a hónapban kellett volna megjelennie de a processzor túlmelegedett és ezért csúszik a kiadása. De én akkor is SGS3 mat vennék mert úgysincs egyenlőre olyan app. ami kehasználná a 4 magos prociját. Jah és szép nagy képernyője is van bár nekem az alakja nem tetszik de akkor is SGS3:DD
7/8 anonim válasza:
Iphone 4S vegyél.Nem fogod megbánni.Hozzá teszem az "új" iPhone lesz kb 300-400 ezer ha nem több:)
8/8 A kérdező kommentje:
Samsung galaxy s 3-at vettem és nagyon jó :)
A kijelzője éles,nem látszik hogy szőrös lenne,szép képeket csinál,gyors még egyszer sem akadt meg,nagyon szuper telefon nem bántam meg :)
2012. júl. 14. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!