Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Google play-ben (play áruházba...

Google play-ben (play áruházban) csak hitelkártyával lehet fizetni? Sima bankkártyával nem?

Figyelt kérdés
Azt írja ki, hogy hitelkártya hozzáadása, próbáltam a Maestro bankkártya számát beírni, de nem veszi be. MasterCardot, hasonló hitelkártyákat kér.
2012. júl. 4. 10:37
1 2
 11/13 anonim válasza:

"Nem fogadja el mivel a GooglePlay szerintem nem kötött szerződést erre az OTP-vel."

Ennek semmi köze az OTP-nek, egyik bank által kibocsátott Maestro kártyákat sem fogadja el. Én pont most szívtam meg ezzel, mert alaptól a KH-nál Maestro kártyát adtak. Most igényelhettem pluszba egy Visa Electron-t.

2014. máj. 10. 01:12
 12/13 andriska159 válasza:

8. válaszolónak.

Ez egy városi legenda. Attól, hogy dombornyomott, egyáltalán nem jelenti azt hogy "attól" lesz alkalmas internetes fizetésre. Lehet egy dombornyomott Maestrod, azzal se fogsz tudni fizetni, csak nagyon kevése helyen (g2a.com pl.). Ellentétben a mastercardot az esetek 99.9 százalékában elfogadják, ha máshol nem, akkor paypalon keresztül, és annak sem kell dombornyomottnak lennie

2016. márc. 30. 09:23
 13/13 huskym22 válasza:
Sziasztok! És szerintetek az enyémet miért nem fogadja el a google play? Visa kártya, Fhb bank, van internet bank meg minden más, szoktam is google play-ben fizetni vele, de a google drive 1 TB felhő előfizetésénél ezt irja ki: A kártyát elutasították [BM-CPEC-01]. Szóval nem értem, hogy az egyik dolog működik, akkor a másik miért nem. Vagy lehet hogy kellene csoportos megbízás, hogy automatikusan le tudja vonni a számlámról a pénzt havonta? De akkor írja azt és az ember akkor már okosabb lesz egy kicsit.
2017. nov. 19. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!