Google play-ben (play áruházban) csak hitelkártyával lehet fizetni? Sima bankkártyával nem?
Meg kell nézned hogy a kártya alkalmas e az internetes fizetésre. Lelövöm a poént a maestro kártya nem alkalmas erre. Ellenben a master card igen.
Ha OTP számlád van ahhoz lehet ingyen igényelni egy online mastercardot internetes fizetésekhez. A többinek is biztos van ilyen.
"maestro kártya nem alkalmas erre."
Akkor valami isteni csoda miatt szoktam Maestro-val neten fizetni.
Gondolom mert olyan a bankod nagyokos. De az elektronikus kártyák (Ilyen a Cirrus-Maestro is) ritkán használhatók internetes ún. on-line fizetésre. Vannak kivételek, a kártyát kibocsátó bank esetleg engedi ezt, de nem jellemző. :)
Amúgy nem sértésnek szántam mert igazad van. Tényleg előfordul, hogy engedélyezve van. De a legtöbb bank, ahogy írtam nem csinál ilyent mert nagy az esély a visszaélésre. Helyette ilyen kerülve támadós megoldást választanak mint ahogy az OTP is teszi :)
Gyanítom a kérdező ezért írta be hiába a számát.
Nem fogadja el mivel a GooglePlay szerintem nem kötött szerződést erre az OTP-vel. Ahhoz hogy elfogadja a fizetésre az elektronikus kártyát le kell szerződnie a bankkal.
Ebben az esetben is a bank felületén keresztül megy a tranzakció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!