Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone vagy Blackberry? Miért?

IPhone vagy Blackberry? Miért?

Figyelt kérdés

Lassan új telefont akarok venni, és eközött a két fajta között gondolkozok.. a szívem inkább a blackberry felé húz, de akiket megkérdeztem, 50% ajánlotta, a másik 50 nem ... Szóval tapasztalatok, és akár közvetlenül is lehet ajánlani, például Blackberry 9500, Blackberry 9800 Torch ..

Előre is köszi:)

2012. júl. 3. 20:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbben így vannak vele. Egy átlag ember nem telefonál olyan sokat és olyan sokféleképpen.

Egy Blackberrynek ha megnézed a főképernyőjét, a beállítási lehetőségeit ezerféle képen tudod testre szabni, hogy hogy és mikor és miről kapj értesítést stb. Az egész készülék a telefonálásra van kihegyezve. Az aksija is lepipál mindegyik másikat, ha csak telefonként használod (a 9900as tapasztalatai).

Ha megnézel ugyanakkor egy android vagy egy iOS készüléket, van benne pár lehetőséged, hogy telefonálj vagy üzenetet küldj, de igazából a főszerep annak van hogy... hogy arra használd a készüléket amire akarod. Összerakhatsz magadnak olyan felállást is akár ahol a telefon lehetőséget nem is látod a képernyőn. Az aksi pedig arra van optimalizálva, hogy média tartalmakat futtass.

Persze zenét játszik a Blackberry is, van rajta kamera is lejátszhatsz/felvehetsz rajta/vele videót, hangot. Vannak játékok. De ha egy qwerty telefont vásárolsz valószínűleg ez fog a legkevésbé érdekelni.

Ami ennek az előnye az a chatrendszereknél jelentkezik majd és az üzenetírásnál. Nagyon kényelmes vele ezeknek az intézése. És nagyon jól lehet vele telefonálni. Ezek az erényei, egy iPhone minden másban le fogja pipálni.

Talán most hogy bajba került a RIM (és jó új vezetőket szerzett) végre elkezdenek fejlődni de úgy istenigazán. Elkezdtek megjelenni Blackberryre is olyan alkalmazások amiket eddig nem engedtek megjelenni rá valamiért.

Nekem egy 9900 Boldom van. Nagyon szép telefon és nagyon jó telefonnak használni. Az ok amiért jó hogy van mellé egy tabletem a média lejátszásra. E nélkül valószínűleg már régen nem blackberrym lenne hanem akármi más.

2012. júl. 7. 00:59
 12/12 A kérdező kommentje:
Értem, és köszönöm. Sokat segítettél:)
2012. júl. 8. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!